VIDEOCONFERÈNCIA: La Comunicació de governs en la crisi COVID-19.

Amb motiu del REINICI DE LA TERCERA EDICIÓ DE DIVALDirectia, s'ha previst la celebració de la videoconferència:

La Comunicació de governs en la crisi COVID-19

Impartida per: María José Canel Crespo, Catedràtica de Comunicació Política i Sector Públic, Universitat Complutense de Madrid,

 

 

Doctora en Comunicació (Universitat de Navarra, Espanya), Programa de Lideratge en gestió pública (IESE). Visiting Scholar de la London School of Economics (1992), Jyväskylä University (2014, 2015) i George Washington University (2016-2017).


És especialista en Comunicació de govern i sector públic: comunicació de la política cultural, migració, justícia, educativa, social, en govern local, regional i nacional (Espanya, Múrcia, Madrid, Guipuzkoa); ha sigut consultora de la comunicació presidencial (Mèxic i Colòmbia); comunicació parlamentària (Itàlia), comunicació d'alcaldia en diversos municipis d'Espanya; imatge corporativa i public affairs per a diverses empreses (Guatemala); business diplomacy per a empreses (Espanya). Ha sigut consultora per al Banc Mundial. Ha treballat en diverses campanyes electorals locals i nacionals a Espanya. Actualment centra el seu treball en la intangibilitat de l'Agenda 2030.

L'acte se celebrarà el 29 de julio, en horari de 9.00 a 10.30 hores, mitjançant videoconferència en la Comunitat d'Aprenentatge del Servei de Formació.

Places limitades. Uns dies abans de la celebració, es rebrà la notificació d'admissió juntament amb l'enllaç per a accedir a la videoconferència, així com les instruccions d'accés.

Per a inscriure's i portar el seu seguiment, entre en TELETRAMITACIÓ  fins al dia 22 de juliol (inclusivament). Li recordem que és necessari, que actualitze les seues dades en la teletramitació.

Imagen volver atrás