VIDEOCONFERÈNCIA: Desafíaments del Teletreball en les AAPP.

Amb motiu del desenvolupament del mòdul IVde DIVALDirectia 3a edició, s` ha previst la celebració de la videoconferència:

Desafíaments del Teletreball en les AAPP.

Rafael Jiménez Asensio,Consultor d’Administracions Públiques i Formador en l’ámbit públic.

Doctor en Dret per la Universitat del País Basc.

És catedrátic d’Universitat i imparteix classes en les Universitats Pompeu Fabra, Carlos III y Autónoma de Madrid.

 

Té una àmplia experiència profesional en l’ámbit privat i públic. Ha treballat en l’Administración del País Basc, en el Consell General del Poder Judicial o en l’Ajuntament de Barcelona entre altres institucions. Ha sigut professor en diferents universitats nacionals i extrangeres. A mès, ha desenvolupat tasques de consultor internacional sobre reformes institucionals de diferents països amb el BID, el CLAD, la FIIAPP, OCDE y Banc Munidal.

 

És autor de nombroses publicacions, i de més de cent articles  sobre materies de Dret Públic, Goberns Locals, Administració i Función pública en revistes y obres col.lectives.

L’acte se celebrarà el 7 d’octubre, en horari de 9.00 a 11.00 horas, per mitjà de videoconferència en la Comunidad de Aprenentatge del Servei de Formació.

 

Places limitades. Uns dies abans de la celebració, es rebrà la notificació d´admisió juntament amb l’enllaç per a accedir a la videoconferència, com també les instruccions d’accés.

 

Per a inscriure-vos i portar-ne el seguiment, heu d’entrar en  TELETRAMITACIÓN fins al día 25 de setembre (inclusivament). Us recordem que és necessari que actualitzeu les vostres dades en la teletramitació.

 

Per a més informació consulteu el TAULER D’ANUNCIS.

 

Servei de Formació

Hugo de Moncada, 9

46010 València
Tel.: 96 388 25 25

www.dival.es/formacion | Blog del Servei de Formació

formacion@dival.es

twitter: @formaciodival

Imagen volver atrás