EL SERVICI DE FORMACIÓ DE LA DIPUTACIÓ DE VALÈNCIA REP EL PREMI A LA QUALITAT DELS MATERIALS DIDÀCTICS.

L’Institut Nacional d’Administració Pública (INAP) ha concedit al Servici de Formació de la Diputació de València el premi a la qualitat pel material del "curs bàsic de formació per a administratius" en la modalitat on line.

Els autors del contingut són empleats públics, experts en les matèries que es tracten que col·laboren habitualment com a professors amb el Servici de Formació.

El disseny i l’estructura del curs han sigut realitzats pel personal tècnic del Servici de Formació, que s’ha encarregat també de la direcció pedagògica i de la coordinació del projecte.

Este premi és el tercer guardó que rep el Servici de Formació de la Diputació de València per la qualitat dels materials generats en els Plans de Formació, i suposa un reconeixement a una línia de treball que s’ha anat consolidant any rere any, amb la intenció d’oferir una formació eficaç, actualitzada i accessible a tots els professionals, així com desenrotllar estratègies formatives innovadores que contribuïsquen a la millora de l’aprenentatge i l’aplicabilitat del que aprén.

En el nostre Blog tens més informació sobre este premi.

 DescripciónTamaño
icono application/pdfBOE.pdf86.7 KB
Imagen volver atrás