Carta als Reis d'Orient 2015

Reis 2015

Desplegable a tot color de mida A4.

Per una cara: dibuix a color de les figures dels tres reis i, per l'altra, els joguets infantils més sol·licitats i espai perquè els menuts escriguen la carta en valencià i puguen practicar l'ortografia.

La Carta al Reis per al 2015 mostra uns reis exploradors i científics, fent al·lusió a la declaració per part de les Nacions Unides i la UNESCO de 2015 com a any internacional de la llum i les tecnologies basades en esta.
Se li ha encarregat, a més, a la il·lustradora, Eva Carot, una versió de la carta sense acolorir, que podreu descarregar de la xarxa, i satisfer així la petició de molts mestres que xiquetes i xiquets puguen desplegar una altra activitat, a més d’escriure la comanda de regals. (Descarregueu-vos ací la versió en blanc i negre)

L’avinentesa de la commemoració de la UNESCO permetrà als mestres explicar a l’alumnat els èxits de la ciència de la llum i les aplicacions de l’òptica i la fotoelectricitat, i les seues contribucions a la humanitat, ja que l’any 2015 coincideix amb els aniversaris de fets rellevants en la història d’esta ciència.
Amb tot, en proclamar este Any Internacional, les Nacions Unides pretenen augmentar la consciència mundial de com les tecnologies basades en la llum poden promoure el desenvolupament sostenible i oferir solucions als problemes mundials de l'energia, l'educació, l'agricultura i la salut.
 

 

Disseny i il·lustracions

Eva Carot

 

Ajuntaments que participen

Alaquàs, Albal, l'Alcúdia, Aldaia, Algemesí, Alginet, Alzira, Benissa, Elx, Finestrat, Manises, Massamagrell, Montserrat, Muro, Novelda, Petrer, la Pobla de Vallbona, Sagunt, Santa Pola i la Diputació de València.

Per la seua banda, la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València fa que les cartes arriben a les escoles dels més de 160 municipis de la província que han sol·licitat l'assistència tècnica en matèria de promoció lingüística.


Destinataris
Xiquetes i xiquets de 3 a 8 anys


Campanya coordinada per l'Oficina Municipal de Promoció del Valencià d'Alaquàs.

 

PODEU DESCARREGAR-VOS LA CARTA ALS REIS D'ENGUANY EN PDF:
 

Imagen volver atrás