Carta als Reis d'Orient 2019

Imagen

Desplegable a tot color de mida A4.

Per una cara: dibuix a color de les figures dels tres reis i, per l'altra, els joguets infantils més sol·licitats i espai perquè els menuts escriguen la carta en valencià i puguen practicar l'ortografia.

La il·lustració de la portada mostra els Reis d'Orient jugant amb alguns regals. L'altra cara permet que xiquets i xiquetes s'entretinguen amb un formulari didàctic i a més escriure la comanda de regals.

La diputació repartirà 40.000 cartes als reis, les quals arribaran a les escoles per mitjà dels ajuntaments de la província de València que hagen subscrit el programa d'assistència Tècnica en Matèria Lingüística durant 2018.

 

 

 

Disseny i il·lustracions

Marta Antelo

 

Ajuntaments que hi participen

Alaquàs, Alboraia, l'Alcúdia, Aldaia, Algemesí, Alginet, Alzira, Benissa, Borriana, Burjassot, Callosa d’en Sarrià, Dénia, l’Eliana, Finestrat, Gandia, Manises, Massamagrell, Moncada, Montserrat, Muro, Museros, Novelda, Paiporta, Petrer, la Pobla de Vallbona, Sagunt, Santa Pola, Silla, Tavernes Blanques, Teulada i la Diputació de València.

Per la seua banda, la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València fa que les cartes arriben als ajuntaments dels municipis de la província que han sol·licitat enguany l'assistència tècnica en matèria de promoció lingüística.


Destinataris
Xiquetes i xiquets de 3 a 8 anys


Campanya coordinada per les oficines municipals de promoció del valencià de la Pobla de Vallbona i Burjassot.

 

PODEU DESCARREGAR-VOS LA CARTA ALS REIS D'ENGUANY EN PDF:

Imagen volver atrás