La bicicleta

la bicicleta

Cartell de 50 x 70 cm amb les paraules bàsiques que componen el quadre, el seient, les rodes, la transmissió, la direcció, els frens i els elements accessoris de la bicicleta. Este cartell és una nova versió d'un treball de fa deu anys, ara adaptat a les bicicletes més modernes de passeig i de muntanya.

Com els cartells anteriors de la moto i el cotxe, s'ha fet en col.laboració amb altres oficines municipals de promoció del valencià i l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València. El dissenyador ha estat Jorge Gracia, alumne de l'esmentada escola que en el seu dia va guanyar el concurs d'idees per al disseny dels cartells comentats.

Este cartell és una campanya de les oficines de promoció del valencià d’Alaquàs, l’Alcúdia, Almassora, Alzira, Benetússer, Betxí, Borriana, Carcaixent, Carlet, Catarroja, Dénia, Gandia, Godella, Manises, Massamagrell, Mislata, Moncada, Monòver, Museros, Mutxamel, Picanya, Puçol, Sagunt, Silla, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torrent, Vila-real, Vinaròs, Xàbia, Xàtiva i Xirivella i la Diputació de València.

Coordina la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València

Amb la col·laboració de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València. Departament de Gràfic.

Disseny: Jorge Gracia

Documentació: Oficines de promoció del valencià d'Alaquàs, Almassora i la Diputació de València

 DescripciónTamaño
icono application/pdfLa bicicleta2.04 MB
Imagen volver atrás