Versión para impresión

L'exposició «Connectats pel valencià» es podrà visitar a Massamagrell

Connectats pel valencià a Massamagrell

«Connectats pel valencià» s'inaugura a Massamagrell el 2 de febrer a les 19.30 hores, al Centre Cultural.

Es tracta d'una exposició de la Diputació de València fruit del treball col·laboratiu entre les agències de promoció del valencià dels ajuntaments, i la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, i l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València.

L'exposició recull, a través d’imatges, cartells, vídeos, jocs, fotocall..., diferents campanyes per promoure l’ús del valencià en diferents àmbits quotidians com ara les festes (falles, moros i cristians), l’educació, els comerços (forns, pastisseries, fruiteries, carnisseries, pescateries...), els esports (vela llatina, ciclisme...). etc . L'exposició romandrà oberta per a la seua visita lliure, en l'horari d'atenció al públic.

Acte coorganitzat per la Unitat de Normalització Lingüística de la Dipució de València i les regidories de Normalització Lingüística-Aviva MassamagrellSabrina León Granell, i de Cultura i Educació, Pablo Bellver Moret, i l'Ajuntament de Massamagrell, amb l'alcalde Paco Gómez

 

Més informació sobre l'exposició

Aquesta exposició mostra els treballs que els alumnes de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASDV) han fet per a la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

Es tracta de campanyes dutes a terme en col·laboració estreta amb les agències municipals de promoció del valencià (AVIVA) per a la planificació les campanyes, recerca terminològica i compartició de recursos i que arriben als ajuntaments valencians que les distribueixen per comerços, escoles i associacions.

Els diferents àmbits de què es compon l’exposició són les campanyes per sectors: el comerç, l’esport, l’escola, el món de la festa i la web 2.0. S’hi mostren aspectes de la vida quotidiana on la llengua és ben viva i també altres, d’especialitat, on caben els neologismes o els cultismes.

 

 

Imagen volver atrás