La terra del foc

Vídeo amb vocabulari de la pirotècnia que mostra els elements fonamentals del foc en tota festa valenciana. Un audiovisual pensat per a xarxes i missatgeria instantàni.

Bosses de tela amb els adverbis de temps

Bosses de tela amb ansa de mida 42X38 cm amb els adverbis de temps: adés, enguany, despús-ahir i despús-demà. Estampació feta per Artefacte. Confecció de Texaguila i dissenys de Virgínia Mínguez, Palmera.

Paraules de dol i d'alegria. Vocabulari de la Setmana Santa i la Pasqua

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València crea el vocabulari de la Setmana Sant i la Pasqua en format de postals per a ser difoses en les xarxes socials.

Sota el títol de «Les paraules del dol i l’alegria» les postals difonen les principals paraules del cicle de la Passió i les següents vinculades a l’alegria dels dies de Pasqua.

D'on venen les falles?

Vídeo amb vocabulari faller que explica resumidament l'origen i evolució de la festa valenciana de les Falles.

Fotoreclam 2017 Trobades d'Escoles en Valencià

«Els versos de Marc» és el lema de l'estand que la Diputació de València presenta a les Trobades i que està dedicat a Marc Granell, poeta i traductor valencià de prestigi reconegut.

Fotoreclam 2018 Trobades d'Escoles en Valencià

«Tota dita fa paret» és el lema que acompanya aquest estand de la Diputació de València en les Trobades i que inclou un fotoreclam amb dites i frases fetes de l’escola i la família.

Fotoreclam 2019 Trobades d'Escoles en Valencià

"Valencià a la Dipu, parada obligada en cada trobada", és el lema que acompanya aquesta parada de la Diputació de València dedicada al Diccionari de la rima de Francesc Ferrer Pastor.

CD 'Ara ve Nadal'

Ara ve Nadal. Disc recopilatori de nadales tradicionals valencianes, però en versions fetes per grups de pop rock actuals.

Produïda per la de Normalització Lingüística de la Diputació de València, Josep Vicent Frechina s’ha encarregat de la compilació de nadales. La producció musical ha estat a càrrec de Mésdemil, segell discogràfic especialista en música actual. i el disseny és obra de Daniel Olmo d’Estudi Grafema.

CD de Nadal 'Done'm l'asguilando!'

Disc de nadales Done'm l'asguilando! Cançons populars del Nadal valencià, que dona a conéixer una série de nadales de tot l’àmbit territorial valencià des del Pinós fins a Vinaròs i enllaça amb les produccions musicals que ja va fer la Diputació de València, Nadal valencià I i II els anys 1979 i 1980.

Un passeig per les falles

Vídeo amb vocabulari faller a l'entorn d'una passejada per una ciutat on apareixen diversos actes fallers.

Autors: Pepa Pascual i Pablo Asensio.

Imagen volver atrás