Versión para impresión

La nova Diputació garanteix les ajudes al ciclisme valencià

01/09/2015

La nova Diputació continuarà recolzant tant l’esport base com la Volta Ciclista a la Província de València, tal com ha manifestat aquest matí la diputada provincial de Joventut, Esport i Igualtat, Isabel García, en el transcurs de la presentació de la cinquena edició de la volta ciclista, finançada íntegrament per la corporació provincial.

 


El president de la Federació de Ciclisme de la Comunitat Valenciana, Amadeo Olmos, ha agraït a la Diputació «el seu continu suport amb la federació i especialment amb el projecte de la volta ciclista».

 


Per la seua banda, la marca turística de la institució provincial, València,Terra i Mar, disposa d’un equip propi de ciclisme en les categories de cadet, juvenil i sub-23.

 

 


De la mateixa manera, l’àrea d’Esports de la Diputació concedeix anualment una sèrie de subvencions destinades a clubs i entitats esportives de tots els pobles de la província, per a cobrir la compra de trofeus, de material, el desplaçament i arbitratge de competicions no oficials i les nòmines rebuts del personal tècnic.

Imagen volver atrás

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet