Versión para impresión

La Bene programa visites guiades nocturnes els dijous i divendres de setembre

  • Les visites al centre cultural de la Diputació de València començaran a les nou de la nit els dijous, i a les nou i mitja els divendres
  • La Bene projectarà curtmetratges que alternen el documental amb la ficció
02/09/2015

Des de demà, i durant els dijous i divendres de tot el mes de setembre, la Beneficència té previst oferir visites guiades nocturnes pel centre cultural de la Diputació recorrent els patis, l'antiga església i les exposicions temporals del Museu de Prehistòria i el Museu d'Etnologia. En la seua programació també inclou el cicle de curtmetratges i el Café Teatre. 

 

Des de la primera setmana de setembre, La Bene ofereix la possibilitat de fer visites guiades nocturnes al Centre, des de les nou de la nit fins a les deu els dijous, i des de les nou i mitja fins a les deu i mitja els divendres, recorrent els llocs més emblemàtics, sense oblidar el Museu de Prehistòria i el Museu d'Etnologia. A més, cada sessió incidirà en una exposició temporal concreta. L'activitat és gratuïta i les entrades es reparteixen prèviament fins a completar un grup de 25 persones com a màxim.

 

Igualment, els dijous de setembre La Bene projectarà a les 22:30, en el pati 6, curtmetratges que alternen el documental amb la ficció. Les entrades, gratuïtes, es poden reservar prèviament, bé en l'entrada del centre o a través de la pàgina web 360valenciacultural.es. 


Els curtmetratges procedeixen de multitud de països com França o Alemanya. Entre els títols que podran gaudir-se demà trobem Café per a emporta-se, Voice Over o The Trench. En total, la sessió completa dura 62 minuts. 


Jocs de Parelles 

 


De la mateixa manera, el divendres 4 de setembre a les onze de la nit, en el pati 1 de La Beneficència, Rafa Alarcón, actor còmic, presentador i showman valencià, presenta el seu humor més canalla i directe en què combina un esquetx surrealista amb el monòleg més clàssic. Les entrades també són gratuïtes, es poden reservar prèviament, però l'aforament és limitat,.

Imagen volver atrás

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet