ADHESIÓ AL PLA AGRUPAT DE FORMACIÓ CONTÍNUA 2021, PER A ENTITATS LOCALS DE MENYS DE 200 EMPLEATS/ADES.

 

Un any més la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha convocat les subvencions destinades al finançament de plans de formació per al personal de l’Administració local de la Comunitat Valenciana en el marc de l’Acord de formació per a l’ús de les administracions públiques (AFEDAP). Convocatòria publicada en el DOGV de data 1 de març de 2021.

 

 

Les entitats locals de la província amb un nom d'empleats/des inferior a 200 s'adherixen automàticament al Pla Agrupat de Formació de la Diputació de València.

 

No obstant això, necessitem formalitzar l'adhesió al pla i disposar de les dades actualitzats de cada entitat local. Per a aixó, caldrà omplir i enviar el document següent:

 

Annex d'actualització de dades d'ajuntaments de menys de 200 empleats i autorització validador.

 

El tràmit per a aportar el annex al Servici de Formació de la Diputació de València està disponible en la seu electrònica de la Diputació, a través de laCarpeta d'Ajuntaments:

 

En la carpeta d’ajuntaments trobareu el document anterior. Caldrà omplir la sol·licitud d’adhesió i descarregar i omplir el annex, i pujar-lo a la Carpeta d’Ajuntaments firmat digitalment tal com s’indica en aquestes  INSTRUCCIONS

 

Si no desitgeu que la vostra entitat quede adherida de forma automàtica a aquest Pla, és necessari formalitzar la vostra renúncia per mitjà del mateix tràmit, i en aquest cas caldrà assenyalar en la sol·licitud «Renúncia».

 

El termini per  reatlitzar estes gestions finalitza el próxim día 23 de març.

 

Per la vostra informació, ací té el Pla Agrupat de Formació 2021 .

 

Per a qualsevol informació addicional no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: formacion@dival.es

Imatge tornar enrere