Aprén amb nosaltres. Continua formant_te mentre superem aquesta crisi sanitaria.


El personal empleat públic de la provincia de València, en aquesta situació de crisi sanitària, pot continuar aprenent per seguir millorant el servei a la ciutadania. En la Comunitat d’Aprenentatge de la Diputació de València, en l’apartat d’Àrees Temàtiques, hem habilitat en obert diversos cursos de formació en línea programats per aquest any.es


Pots accedir als cursos a través de la Comunitat d’Aprenentatge del Servei de Formació https://www.dival.es/ formacion amb les claus de la teletramitació, en l’apartat d’Àrees Temàtiques.


En aquest apartat comptes ademés amb altres recursos igualment interesants.


També hem creat un fórum per a poder comunicar-nos.


Estem treballant per a poder incloure recursos en obert d’altres administraciones publiques, en aquest mateix apartat d’Àrees temàtiques.


MOLT IMPORTANT:


Te demanem disculpes anticipades per les nostres limitacions que són les següents:


  • Necessites les claus de la teletramitació per a poder accedir. Si les has oblidat, en aquest moment no podem generar-te-les.

  • Els cursos son d’autoaprenentatge, no están tutoritzats, ni certificats.

  • Si et sorgeix algun problema utilitza únicament el correu de suport de la plataforma (Ajuda/Centre de Suport). No podem atendre’t per a qüestions tècniques que plantege l’accés des de qualsevol altre mitjà.

  •  

Servei de Formació de la Diputació de València

Imatge tornar enrere