CONFERENCIA: «Aproximación al enfoque actual del liderazgo»

VIDEOCONFERÈNCIA

 

Amb motiu del desenvolupament de DIVALDirectia 3a edició, s’ha previst la celebració de la videoconferència:

«Aproximación al enfoque actual del liderazgo»

S’hi analitzarà la importància dels determinants tant de la cultura de l’organització com de l’entorn, que fan necessari un nou enfocament del lideratge d'equips i persones.

 

 

Manel Muntada Colell, expert en Gestió del Coneixement, Desenvolupament i Canvi Organitzatiu; professor en matèria de lideratge i de gestió del canvi en diverses institucions com l’Institut Nacional d’Administracions Públiques, la Universitat George Washington (USA), l’Escola d’Administració Pública de Catalunya, l’Associació  Catalana de Municipis o l’Institut de Ciències Polítiques i Socials (Universitat Autònoma de Barcelona).

Forma part de la Comissió Consultiva de la Fundació Factor Humà, del Consell Rector de l’Escola Balear d’Administració Pública, del Consell Assessor de l’Associació «Proxecto Máscaras», i de la xarxa de Consultoria Artesana de la qual és membre fundador. Fundador de la marca personal (cumClavis), en aquest  moment, la seua intervenció se centra en projectes relacionats amb la gestió del canvi organitzatiu, la reflexió i la planificació estratègica, l’assessorament personalitzat a la presa de decisions directives en matèria d’innovació i millora organitzativa i la definició de models oberts d'organització per a l’aprofitament del coneixement de les persones.

 

L’acte se celebrarà el 12 de gener, en horari de 9.00 a 11.00 hores, per videoconferència en la Comunitat d'Aprenentatge del Servei de Formació.

Places limitades. Uns dies abans de la celebració, es rebrà la notificació d’admissió i el mateix dia de la videoconferència abans de l’inici d’aquesta, es rebrà un correu electrònic amb  l’enllaç  per a accedir-hi i les instruccions d’accés.

Per a inscriure-vos i portar-ne el seguiment, entreuen TELETRAMITACIÓ  fins al dia 4 de gener  (inclusivament). Recordeu que és necessari que actualitzeu les vostres dades en la teletramitació.

 

Servei de Formació

Hug de Montcada, 9

46010 València
Tel.: 963 882 525

www.dival.es/formacion | Blog del Servei de Formació

formacion@dival.es

twitter: @formaciodival

Imatge tornar enrere