CONFERÈNCIA DE XAVIER MARCET: «Un nou management públic: Els reptes d’un nou management públic en les administracions públiques per a adaptar-se a una societat que canvia veloçment»

Amb motiu de l’inici del Mòdul II: «La gestió electrònica del procediment administratiu comú i el funcionament electrònic del sector públic», dins de l’itinerari formatiu #DIVALDirectia/2019, s’ha previst la celebració a ADEIT Fundació Universitat-Empresa (sala d’actes), plaça Mare de Déu de la Pau, 3, València, el pròxim dia 15 de gener, en horari de 12.30 a 14.30 hores, de la conferència: «Un nou management públic: Els reptes d’un nou management públic en les administracions públiques per a adaptar-se a una societat que canvia veloçment», a càrrec de Xavier Marcet, expert internacional en innovació, president de Lead To Change (empresa de consultoria en innovació estratègica). 

Està oberta a la participació de totes les persones interessades en la temàtica.

Els reptes de l’administració pública per a adaptar-se a una societat que canvia més acceleradament no són menors. No sols requereixen més talent i més diversitat en les administracions públiques, sinó també més flexibilitat, més agilitat i més capacitat per a aprendre i desaprendre. Juntament amb tot això, ha d’emergir un nou management públic capaç de gestionar la complexitat. Sense drames ni grans escarafalls, però les administracions canviaran. La Intel·ligència Artificial, el Big Data o el Blockchain (cadena de blocs) seran grans oportunitats per a crear més valor públic. El canvi serà corporatiu i serà individual. El desafiament està ací: adaptar àgilment les administracions per a poder continuar creant valor per a la ciutadania. 

El termini d’inscripció és fins al 8 de gener (inclusivament). Per a inscriure-vos i portar-ne el seguiment, punxeu ACÍ

Us recordem que és necessari actualitzar les vostres dades en la teletramitació.

 

Servei de Formació

Hug de Montcada, 9

46010 València

Informació:

www.dival.es/formacion | Blog del Servei de Formació

Adreça electrònica: formacion@dival.es

Adreça de twitter: @formaciodival

Telèfon: 963 882 525

Imatge tornar enrere