CONFERÈNCIA: “La compra pública de innovación: la clave para un sector público innovador.”

VIDEOCONFERÈNCIA:

Amb motiu del desenvolupament de DIVALDirectia 3ª edició, s´ha previst la celebració de la videoconferència següent:

“La compra pública de innovación: la clave para un sector público innovador.”

En la conferència es plantegen qüestions d’interés d'indubtable en el moment actual:

  • Quins reptes hem d'abordar en el que s’anomena nou normaldes de les administracions públiques?
  • Per què és important la innovació pública oberta i la CPI?
  • Com és el procés d'implementació de la CPI i quins són els seus beneficis?
  • Què hem de tindre en compte per a implementar amb èxit la CPI?

Sandra Sinde Cantorna, directora d'innovació Oberta i CPI d'IDOM. 

Llicenciada en Economia per la Universitat de Santiago de Compostel·la (USC), en l’especialitat en Economia Internacional. Magister de Dret Internacional d'Internet i postgrau sobre gestió de cooperatives i PIMES, amb cursos de gestió d'I+D'i. És Scrum Màster. Va iniciar la seua carrera treballant com a assessora tècnica independent per a un govern autonòmic espanyol i altres organismes dependents en l'àmbit del disseny, gestió, contractació i avaluació de projectes de noves tecnologies. Té unaàmplia experiència l'àmbit d'innovació i compres públiques.

Des del 2012 dirigeix l'àrea de CPI & Innovació Oberta en IDOM. És especialista en el disseny en mecanismes d'innovació oberta i processos de canvi cultural, tant en el sector públic com en el privat. Ha sigut pionera en l'àmbit de la CPI a Llatinoamèrica i ha ajudat a Mèxic, Colòmbia, Perú, Uruguai, Xile i Equador a definir les seues polítiques públiques de CPI.  

Destaca la seua activitat de difusió i capacitació en l'àmbit de la innovació i la transformació digital, i ha participat en més de cinquanta jornades, fòrums i tallers de sensibilització i formació a nivell internacional (5.000 persones). Compta amb múltiples publicacions en blogs, RR.SS, revistes especialitzades i manuals d'innovació i contractació pública. És consultora del BID en l’àmbit de política d'innovació,i el 2018 va ser inclosa en la iniciativa Referentes Galegas, que inclou dones gallegues destacades a nivell internacional. Ha impulsat el primer blog de CPI: www.idomcpi.com i el Fòrum iberoamericà de CPI i Innovació Oberta.

 

L’acte se celebrarà el 16 de març, en horari de 9.00 a 11.00 hores, per videoconferència en la Comunitat d'Aprenentatge del Servei de Formació.

Places limitades. Uns dies abans de la celebració, es rebrà la notificació d’admissió i, el mateix dia de la videoconferència abans que comence aquesta, es rebrà un correu electrònic amb  l’enllaç  per a accedir-hi i les instruccions d’accés.

Per a inscriure-vos i portar-ne el seguiment, entreuen TELETRAMITACIÓ  fins al dia 10 de març  (inclusivament).Recordeu que és necessari que actualitzeu les vostres dades en la teletramitació.

 

Servei de Formació

Hug de Montcada, 9

46010 València
Tel.: 963 882 525

www.dival.es/formacion | Blog del Servei de Formació

formacion@dival.es

twitter: @formaciodival

Imatge tornar enrere