CONFERÈNCIA: La transformació digital de les administracions públiques. Fernando de Pablo Martín

Amb motiu de l'inici del Mòdul II de l’itinerari formatiu #DIVALDirectia (3ªedició) LA GESTIÓ ELECTRÓNICA DEL PROCEDIMIENT ADMINISTRATIU COMÚN I EL FUNCIONAMENT ELECTRÓNIC DEL S.P., s'ha previst la celebració de la conferència:

La transformació digital de les administracions públiques.

Fernando de Pablo Martín, Secretari General d'Administració Digital del Ministeri de Política Territorial i Funció Pública. Enginyer superior de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Madrid, membre del Cos Superior de Sistemes i Tecnologies de la Informació de l'Administració de l'Estat.

Entre les seues funcions hi ha la definició i execució de l'estratègia d'Administració Digital i Servicis Públics Digitals de l’Administració General de l’Estat i la coordinació en la matèria amb les Comunitats autònomes i entitats locals, la prestació de servicis comuns i compartits TIC a l'AGE i a la resta d'administracions públiques, i la direcció tècnica i estratègica del Centre d'Operacions de Ciberseguretat de l'AGE.

 

L'acte se celebrarà el dia 13 de gener, en horari de 9.00 a 10.30 hores, en la sala d'Actes de l’ADEIT, plaça Verge de la Pau,3 (vora l’església de Santa Caterina). València. 

 

Per a inscriure-vosi portar-ne el seu seguiment, entreua TELETRAMITACIÓ  fins el mateix dia 30 de desembre. Els recordem que cal actualizar les dades personals en la teletramitació.

 

Servei de Formació

Hugo de Moncada, 9

46010 València
Tel.: 96 388 25 25

www.dival.es/formacion | Blog del Servei de Formació

formacion@dival.es

twitter: @formaciodival

 DescripcióMida
icono application/zipDocumentació conferència inaugural.9.92 MB
Imatge tornar enrere