CONFERENCIA MARÍA JOSÉ CANEL. La comunicació del valor públic.

Amb motiu de l’inici del Mòdul V: 137 #DIVALDirectia (2a edició) LIDERATGE, DIRECCIÓ I INNOVACIÓ PÚBLICA DES DE LA PRÀCTICA, s’ha previst la celebració de la conferència «La comunicació del valor públic».

A càrrec de María José Canel, catedràtica de Comunicació Política i Sector Públic, UCM, càtedra de la Secció de Comunicació Política de l’associació internacional IAMCR i presidenta fundadora d’ACOP. Investigadora líder en comunicació política, és la segona autora més citada a Espanya, reconeguda amb elVictory Awards com a una de les dotze dones més influents en comunicació política (2016). Compta amb un centenar de publicacions a Espanya, Estats Units, Itàlia, Regne Unit, Polònia, Brasil, Mèxic, Colòmbia, i Argentina, i la seua obra ha sigut traduïda alportugués, l’italià, l’anglés i el polonés. Ha treballat en diverses campanyes electorals i en la coordinació de la comunicació de govern i presidència, com també en la comunicació de la política migratòria, educativa, cultural, d’igualtat i mediambiental d’administracions públiques nacionals, autonòmiques i locals.

La conferència se celebrarà el dia 13 de juny, de 9 a 11 h, en el MUVIM (Museu Valencià de la Modernitat i la Il·lustració). C/ Quevedo, 10, València.

Per a inscriure’s i fer-ne el seguiment, entreu en «Teletramitació»  fins al5 de juny (inclusivament).

Us recordem que és necessari que actualitzeu les vostres dades en la teletramitació.

Servei de Formació

Hug de Montcada, 9

46010 València
Tel.: 963 882 934
www.dival.es/formacion | Blog del Servei de Formació

formacion@dival.es

twitter: @formaciodival

Imatge tornar enrere