CONFERENCIA: MIKEL GORRITI BONTIGUI.- «El futur de l’Administració: renovació generacional i transformació digital»,

Amb motiu de l’inici del mòdul IV: «LA GESTIÓ PÚBLICA DE LES PERSONES EN LES ENTITATS LOCALS. #DIVALDirectia (2a edició)», s’ha previst la celebració de la conferència:

«El futur de l’Administració: renovació generacional i transformació digital»,a càrrec de Mikel Gorriti Bontigui, doctor en Psicologia del Treball i de les Organitzacions (Universitat de Deusto) i responsable de Recursos Humans de la Direcció de Funció Pública del Govern Basc.

La renovació generacional pot ser una gran oportunitat per a avançar en la transformació digital en les Administracions Públiques, però al mateix temps origina nous reptes en l’ocupació pública: ¿Estan els processos selectius a l’altura de les noves necessitats? ¿Es pot innovar en matèria de selecció en les Administracions Públiques? A aquets i altres interrogants, tractarà de respondre un dels grans experts en matèria de selecció de personal.

 

L’acte tindrà lloc el dia 7 de maig, de 9.00 a 11.00 hores, en el MuVIM (Museu Valencià de la Il·lustració i la Modernitat), C/ Quevedo, 10, València.

 

Per a inscriure-vos  i fer-ne el seguiment entreu en Teletramitació fins al 23 d’abril (inclusivament).

 

Us recordem que és necessari actualitzar les vostres dades en la teletramitació.

 

Servei de Formació

Hug de Montcada, 9

46010 València
Tel.: 963 882 934
www.dival.es/formacion
 | Blog del Servei de Formació

Adreça-e: formacion@dival.es

twitter: @formaciodival

 

 

Imatge tornar enrere