CURS 215 «SICALWIN: TALLER DE PROCESSOS D’OBERTURA DEL PRESSUPOST»

NOTA INFORMATIVA.- CURS 215 «SICALWIN: TALLER DE PROCESSOS D’OBERTURA DEL PRESSUPOST»

 El servei de Formació de la Diputació de València, dins del seu Pla de Formació de 2020, ha convocat una activitat formativa sobre «Sicalwin: taller de processos d’obertura del pressupost».

D’aquesta activitat formativa s’han programat tres edicions, els dies 20 i 27 de novembre i 4 de desembre, en horari de 9.00 a 14.00 hores, que es realitzaran per mitjà de viodeclases, accedint a la Comunitat d’Aprenentatge del Servei de Formació.

Aquesta activitat formativa va dirigida a personal usuari dels serveis de gestió econòmica (comptabilitat, intervenció i tresoreria) de les entitats locals de la província que treballen amb l’aplicació Divalconta (Sicalwin) i que necessiten conéixer els processos d’obertura del pressupost. La sol·licitud per a participar-hi s’ha de realitzar a través de l’aplicació de teletramitació de la pàgina web del Servei de Formació.

 Per a sol·licitar l’acció formativa, PUNXEU ACÍ

 El termini per a formalitzar la sol·licitud finalitza el pròxim dia 13 de novembre (inclusivament).

 Una vegada finalitzat el termini de sol·licitud, el Servei de Formació notificarà a l’alunat seleccionat l’'dmissió a aquesta activitat formativa.

Servei de Formació

Huc de Moncada, 9

46010 València
Tel.: 963 8825 25
www.dival.es/formacion | Blog del Servei de Formació

formacion@dival.es

twitter: @formaciodival

Imatge tornar enrere