#DIVALDirectia 2017-2018 Conferència “Els reptes de l’Administració Pública en el futur”

La Diputació de València ha iniciat el procés de formació de directius locals a través de la primera edició de l'itinerari formatiu #DIVALDirectia 2017-2018.

 

Amb motiu de la seua posada en marxa, s'ha organitzat una conferència, oberta a la participació de persones interessades en la temàtica.

 

La conferència té com a títol “Els reptes de l’Administració Pública en el futur” i serà a càrrec de Carles Ramió Matas, catedràtic de Ciència Política i de l'Administració en la Universitat Pompeu Fabra, vicerector de Planificació i Avaluació Institucional.

 

 

És una valuosa oportunitat d'aprenentatge per a reflexionar sobre les nostres administracions, en un moment en què més que mai es requerix una visió crítica i alhora constructiva de la nostra activitat, per a la qual cosa es compta amb un dels majors experts en gestió pública.

 

L'acte serà inaugurat per José Ruiz Cervera, Diputat de l'Àrea d'Adminisració General i Transparència  i tindrà lloc el pròxim 8 de novembre de 9,00  a 10,30 hores en ADEIT  ( Saló d'actes) Fundació Universitat-Empresa, plaça Mare de Déu de la Paz, 3 de València.

 

Per a inscriure’s i fer-ne el seguiment entreu en Teletramitació

 

Li recordem que es necessari actualitzar les seues dades, en la teletramitació.

 

Servei de Formació

Huc de Moncada, 9

46010 València
Tel.: 963 882 934
www.dival.es/formacion | Blog del Servei de Formació

formacion@dival.es

twitter: @formaciodival

Imatge tornar enrere