Itinerari formatiu #DIVALDirectia Lideratge, Direcció i Millora de la Gestió de les Administracions Locals

La Diputació de València promou el itinerari formatiu #DIVALDirectia Lideratge, Direcció i Millora de la Gestió de les Administracions Locals,  del qué els adjuntem  del qué els adjuntem fullet informatiu.

 

 

El termini de presentació de sol.licituds és fins al 8 d´octubre (inclòs). Per a presentar les sol.licituds i portar el seu seguiment, accediu a la teletramitació al mòdul/s al qual desitgeu assitir.

 

INFORMACIÓ IMPORTANT:

S’ofereixen aquestes opcions d’inscripció:

·                1a OPCIÓ: Alumnat que opte per realitzar l’itinerari complet

Haurà d’inscriure’s en tots i cada un dels mòduls, a excepció de l’alumnat procedent dels cursos equivalents al mòdul 1 realitzats el 2015 i el 2016 (Curs de Gestió Pública, Direcció, Ètica i Valors Públics), que s’inscriuran en la resta de mòduls (del 2 al 7).

·               2a OPCIÓ: Alumnat que opte per realitzar únicament algun dels mòduls

Haurà d’inscriure’s únicament en el mòdul o mòduls que siguen del seu interés. Únicament cap l’opció d’inscriure’s en els mòduls 1, 2, 3, 4 o 5.

Tindrà preferència en la selecció l’alumnat que sol·licite realitzar l’itinerari complet. El 2019 s’oferirà novament l’itinerari formatiu, de manera que qui haja elegit la segona opció podrà completar la seua formació, si ho desitja. 

Imatge tornar enrere