Tercera edició de l’itinerari formatiu #DIVALDirectia Lideratge, Direcció i Millora de la Gestió de les Administracions Locals

 

La Diputació de València promou la tercera edició de l’itinerari formatiu #DIVALDirectia Lideratge, Direcció i Millora de la Gestió de les Administracions Locals, del qual li adjuntem fullet informatiu.

 

El termini de presentació de sol·licituds és fins al 13 de setembre (inclòs). Per a presentar les sol·licituds i portar-ne el seguiment, heu d’accedir a la teletramitació i sol·icitar el mòdul o mòduls als quals desitgeu assistir.

 

 

INFORMACIÓ IMPORTANT:

 

S’oferixen aquestes opcions d’inscripció:

  • 1a opció:Alumnat que opte per realitzar l’itinerari complet,haurà d’inscriure's en tots i cada un dels mòduls, amb les excepcions següents:

El/la sol·licitant que haja realitzat qualsevol dels mòduls de la 1a o2a edició de l’itinerari DIVALDirectia, únicament haurà d’inscriure’s en els mòduls que tinga pendents de realitzar. Tindrà preferència en la selecció l’alumnat que sol·licite fer l’itinerari complet.

  • 2a opció:Alumnat que opte per realitzar únicament algun dels mòduls, haurà d’inscriure’s únicament en el mòdul o mòduls que siguen del seu interés. Únicament hi ha l’opció d’inscriure’s en els mòduls 1, 2, 3, 4 o 5.

            Per a sol.licitar els cursos i fer el seguiment punxe AÇÍ

 DescripcióMida
icono application/pdfPDF_divaldirectia_2019-2020_VAL.pdf669.61 KB
Imatge tornar enrere