V JORNADES DE DESENROTLLAMENT LOCAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Un any més el Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València organitza les Jornades de Desenrotllament Local, en les quals col·labora el Servici de Formació de la Diputació de València.

Enguany s’hi tractaran temes relacionats amb l’avaluació i la política, com a elements estratègics de futur per al desenrotllament local.

Esta activitat se celebrarà el dia 11 de desembre del 2014 al Saló d’Actes Biblioteca Gregori Maians de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València (Campus dels Tarongers. Avinguda dels Tarongers, s/n), en horari de 9.00 a 17.30 hores.

A més enguany s’ha organitzat un acte de presentació oficial de les jornades que tindrà lloc el Dia de la Persona Emprenedora de la Comunitat Valenciana. Serà el pròxim 27 de novembre, de 17.00 a 18.00 hores.

Les inscripcions a este acte de presentació de les jornades es poden fer ja en l’enllaç següent:

 188B. Presentació de les V jornades de Desenvolupament Local de la Comunitat Valenciana

També està oberta la inscripció a la V Jornada sobre Desenrotllament Local punxant  l’enllaç que figura en el programa  o bé ací.

Per a més informació podeu dirigir-vos al Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Facultat de Ciències Socials: http://www.uv.es/sociologia   Telèfon: 963 828 470

Imatge tornar enrere