VIII JORNADA DE DESENVOLUPAMENT LOCAL DE LA COMUNITAT VALENCIANA

Un any més, el Departament de Sociologia i Antropologia Social de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València organitza la Jornada de desenvolupament local, en la que col·labora el Servici de Formació de la Diputació de València.

 

En edicions anteriors, estes jornades han plantejat temàtiques vinculades al bon desenvolupament local, amb tot un palmito d’àmbits i formes de fer (estratègies).

En esta octava edició, la jornada se centra en el finançament del desenvolupament local i el seu retorn. En esta línia, coneixerem experiències i pràctiques de desenvolupament econòmic local, on l’Entitat Local ha fet inversions i gastos propis (amb suport o sense suport extern) que han repercutit en el benestar dels seus ciutadans, buscant aliances estratègiques amb empreses del territori i on s’haja valorat el retorn socioeconòmic obtingut, més enllà del rèdit polític i/o electoral.

Esta activitat se celebrarà el dia 14 de desembre de 2017 en La Sala d’Actes Biblioteca Gregori Mayans de la Facultat de Ciències Socials de la Universitat de València (Campus de Tarongers. Avgda. dels Tarongers, s/n).

Pots descarregar-te ací el cartell amb l’enllaç a la insripció i al programa.

Imatge tornar enrere