Seminaris online Pla FEMP de formació 2020.

La FEMP desenvoluparà en l'última setmanes de novembre, diversos SEMINARIS ON-LINE en les temàtiques del Desenvolupament de la Gestió Pública, Hisendes Locals, Modernització Administrativa, Desenvolupament Rural, Transparència, Noves Tecnologies i Contractació, tots especialment orientats a la situació de crisi sanitària provocada pel covid19.

 

La inscripció ja està oberta. Pot trobar tota la informació actualitzada en la web del Pla de Formació de la FEMP:http://formacion.femp.es/formacion.

 

VIDEOCONFERENCIA: Trabajar en remoto, renovarse o morir.

 

El teletreball ha irromput en les nostres administracions públiques, amb motiu de la crisi sanitària. No obstant això, molts experts sostenen que ha arribat per a quedar-se i que molts serveis es prestaran en aquesta modalitat. 

CURS 215 «SICALWIN: TALLER DE PROCESSOS D’OBERTURA DEL PRESSUPOST»

NOTA INFORMATIVA.- CURS 215 «SICALWIN: TALLER DE PROCESSOS D’OBERTURA DEL PRESSUPOST»

 El servei de Formació de la Diputació de València, dins del seu Pla de Formació de 2020, ha convocat una activitat formativa sobre «Sicalwin: taller de processos d’obertura del pressupost».

PUBLICAT EL PLA DE FORMACIÓ E-Learning de la FEMP

PUBLICAT EL PLA DE FORMACIÓ E-Learning de la FEMP. La Federació de municipis, publica el seu pla de formació E-Learning per a desenrotllar entre octubre i novembre de 2020.

RECORDATORI ANUNCI CURSOS AMB COL.LABORACIÓ AMB EL INAP

RECORDATORIO

El passat dia 12 de març es van publicar en el BOE i en la seua pàgina web dos cursos inclosos dins del catàleg de l’INAP, que es fan en col·laboració amb la Diputació de València.Adjuntem la publicació.

VIDEOCONFERÈNCIA: Desafíaments del Teletreball en les AAPP.

Amb motiu del desenvolupament del mòdul IVde DIVALDirectia 3a edició, s` ha previst la celebració de la videoconferència:

Desafíaments del Teletreball en les AAPP.

Rafael Jiménez Asensio,Consultor d’Administracions Públiques i Formador en l’ámbit públic.

Doctor en Dret per la Universitat del País Basc.

MESURES CONTRA COVID-19 PER A PROTEGIR LA SALUT PUBLICA DURANT LA REALITZACIÓ D'ACTIVITATS FORMATIVES PRESENCIALS.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

A continuació li indiquem, una sèrie de mesures a fi de protegir la salud pública durant la realització d'activitats formatives presencials en la Diputació de València. COVID-19.

VIDEOCONFERÈNCIA: La Comunicació de governs en la crisi COVID-19.

Amb motiu del REINICI DE LA TERCERA EDICIÓ DE DIVALDirectia, s'ha previst la celebració de la videoconferència:

La Comunicació de governs en la crisi COVID-19

Impartida per: María José Canel Crespo, Catedràtica de Comunicació Política i Sector Públic, Universitat Complutense de Madrid,

 

NOTA INFORMATIVA: FORMACIÓ EN MATÈRIA DE PREVENCIÓ COVID-19 AL CENTRE DE TREBALL

Els Serveis de Prevenció de la Diputació de València han elaborat una píndola formativa sobre la COVID-19 amb motiu de la incorporació al treball presencial.

NOTA INFORMATIVA: OBERT EL TERMINI PER A SOL·LICITAR ELS CURSOS DEL PLA AGRUPAT DE FORMACIÓ CONTÍNUA 2020.

Informació important: Algunes de les accions formatives incloses en aquesta convocatòria ja es van convocar el passat febrer. Si vosté ja la va sol·licitar, no cal que torne a cursar la sol·licitud.

Imatge tornar enrere