CURS “ELABORACIÓ D'INFORMES DE REVISIÓ DE L'ACCESSIBILITAT DE LLOCS WEB”.

CURS  “ELABORACIÓ D'INFORMES DE REVISIÓ DE L'ACCESSIBILITAT DE LLOCS WEB”.

 

El servei de Formació de la Diputació de València, en col·laboració amb el Servei d'Informàtica, dins del seu Pla de Formació de 2021, ha convocat una activitat formativa sobre “Elaboració d'informes de revisió de l'accessibilitat de llocs web”.

 

CONFERENCIA: «Aproximación al enfoque actual del liderazgo»

VIDEOCONFERÈNCIA

 

Amb motiu del desenvolupament de DIVALDirectia 3a edició, s’ha previst la celebració de la videoconferència:

«Aproximación al enfoque actual del liderazgo»

S’hi analitzarà la importància dels determinants tant de la cultura de l’organització com de l’entorn, que fan necessari un nou enfocament del lideratge d'equips i persones.

 

Seminaris online Pla FEMP de formació 2020.

La FEMP desenvoluparà en l'última setmanes de novembre, diversos SEMINARIS ON-LINE en les temàtiques del Desenvolupament de la Gestió Pública, Hisendes Locals, Modernització Administrativa, Desenvolupament Rural, Transparència, Noves Tecnologies i Contractació, tots especialment orientats a la situació de crisi sanitària provocada pel covid19.

 

La inscripció ja està oberta. Pot trobar tota la informació actualitzada en la web del Pla de Formació de la FEMP:http://formacion.femp.es/formacion.

 

VIDEOCONFERENCIA: Trabajar en remoto, renovarse o morir.

 

El teletreball ha irromput en les nostres administracions públiques, amb motiu de la crisi sanitària. No obstant això, molts experts sostenen que ha arribat per a quedar-se i que molts serveis es prestaran en aquesta modalitat. 

CURS 215 «SICALWIN: TALLER DE PROCESSOS D’OBERTURA DEL PRESSUPOST»

NOTA INFORMATIVA.- CURS 215 «SICALWIN: TALLER DE PROCESSOS D’OBERTURA DEL PRESSUPOST»

 El servei de Formació de la Diputació de València, dins del seu Pla de Formació de 2020, ha convocat una activitat formativa sobre «Sicalwin: taller de processos d’obertura del pressupost».

PUBLICAT EL PLA DE FORMACIÓ E-Learning de la FEMP

PUBLICAT EL PLA DE FORMACIÓ E-Learning de la FEMP. La Federació de municipis, publica el seu pla de formació E-Learning per a desenrotllar entre octubre i novembre de 2020.

RECORDATORI ANUNCI CURSOS AMB COL.LABORACIÓ AMB EL INAP

RECORDATORIO

El passat dia 12 de març es van publicar en el BOE i en la seua pàgina web dos cursos inclosos dins del catàleg de l’INAP, que es fan en col·laboració amb la Diputació de València.Adjuntem la publicació.

VIDEOCONFERÈNCIA: Desafíaments del Teletreball en les AAPP.

Amb motiu del desenvolupament del mòdul IVde DIVALDirectia 3a edició, s` ha previst la celebració de la videoconferència:

Desafíaments del Teletreball en les AAPP.

Rafael Jiménez Asensio,Consultor d’Administracions Públiques i Formador en l’ámbit públic.

Doctor en Dret per la Universitat del País Basc.

MESURES CONTRA COVID-19 PER A PROTEGIR LA SALUT PUBLICA DURANT LA REALITZACIÓ D'ACTIVITATS FORMATIVES PRESENCIALS.

INFORMACIÓ IMPORTANT:

A continuació li indiquem, una sèrie de mesures a fi de protegir la salud pública durant la realització d'activitats formatives presencials en la Diputació de València. COVID-19.

Imatge tornar enrere