Descripció

Missió: el Servici de Gestió Informàtica i Organització (SGIO) es fa càrrec dels processos de gestió i comunicació d'informació als ciutadans, ajuntaments i unitats de la Diputació; dels processos d'implantació i funcionament dels sistemes de tecnologies de la informació i les comunicacions, i de la millora dels procediments de gestió de les unitats de la Diputació i dels ajuntaments.

 

Visió: És un servici organitzat, coordinat, innovador, adaptatiu, proactiu i orientat a les necessitats i expectatives dels nostres clients.

 

Línies estratègiques: Les Tecnologies de la Informació i les Comunicacions (TIC) són l'element fonamental per a la modernització de l'administració local.

La tasca del SGIO s’ha centrat en quatre línies estratègiques: augmentar l'activitat en els ajuntaments, millorar els servicis als nostres clients, contribuir a la modernització de les unitats amb criteris de qualitat i orientació a la satisfacció dels nostres clients, i impulsar la consolidació de la cultura i els mecanismes de gestió de qualitat en el servici. 

Línia estratègica 1

Incrementar l'activitat del servici dut a terme en els ajuntaments

Línia estratègica 2

Millorar el servici prestat a tots els clients del SGIO (unitats de la Diputació, ajuntaments i ciutadans) .

Línia estratègica 3

Impulsar la modernització de les unitats de la corporació

Línia estratègica 4

Impulsar la consolidació de la cultura i els mecanismes de gestió de qualitat en el servici

 

 

 

                      

Imatge tornar enrere