Convocatòria per a la concessió de subvencions amb destinació a actuacions Smart Cities 2020

Imagen

S'amplia el termini d'execució i de justificació de la convocatòria fins al 15 de març de 2021.

BOP de dimecres 18 de novembre de 2020 (veure anunci)

El BOP núm. 109, de 9 de juny, publica la convocatòria de subvencions amb destinació a actuacions de Smart Cities 2020, destinada a ajuntaments, mancomunitats i entitats locals menors de la província de València.

 

Els projectes podran presentar-se des del 10 de juny fins al 9 de juliol de 2020 per la Carpeta d'Ajuntament.

Amb un pressupost d'un milió d'euros, la Diputació de València continua apostant per augmentar i millorar la seua estratègia smart per a aconseguir un territori intel·ligent que millore la qualitat de vida de la ciutadania.

Enguany s'ha introduït una novetat en les sol·licituds de subvenció: la sol·licitud no implicarà cap compromís d'acceptació de la subvenció. Serà en el moment de la publicació dels beneficiaris, en el qual les entitats ja deuen tindre la nova situació un poc més clara, quan caldrà acceptar expressament la subvenció, si així ho desitja l'entitat beneficiària. Si en eixe moment l'entitat decidix no acceptar la subvenció, no hi haurà cap tipus de penalització, ja que l'import concedit passarà a l'entitat següent de la llista. Per tant, animem totes les entitats perquè, encara que tinguen dubtes o incertesa sobre si el seu projecte smart anirà avant, presenten igualment la seua proposta.

 

Documentació per a presentar les sol·licituds: https://www.dival.es/informatica/content/smart-cities

 

En cas de tindre algun dubte o necessitar algun aclariment, es pot contactar amb Ignacio Roca (ignacio.roca@dival.es) o amb Carlos Alarcón (carlos.alarcon@dival.es).

 DescripcióMida
icono application/pdfBases de subvencions SMART CITIES 2020628.77 KB
Imatge tornar enrere