Subvencions destinades a actuaciones Smart Cities 2020

A causa de l'estat d'alarma, s'ha ajornat, fins a la seua finalització, la publicació de la convocatòria per a la concessió de subvencions amb destinació a actuacions de Smart Cities 2020.

No obstant això, a títol informatiu i sense caràcter vinculant, en els documents adjunts es pot accedir a les bases d'esta convocatòria amb l'objectiu que les entitats locals interessades puguen començar a redactar el seu projecte. 

És important remarcar que les bases podrien modificar-se i que els terminis a què fan referència no començarien fins a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP.

Enguany s'ha introduït una novetat en les sol·licituds de subvenció: la sol·licitud no implicarà cap compromís d'acceptació de la subvenció. Serà en el moment de la publicació dels beneficiaris, en el qual les entitats ja deuen tindre la seua nova situació un poc més clara, quan hauran d'acceptar la subvenció de forma expressa si ho desitgen. Si en eixe moment decidixen no acceptar-la, no hi haurà cap tipus de penalització, ja que l'import concedit a eixa entitat passarà a la següent de la llista. Per tant, animem totes les entitats perquè presenten igualment la seua proposta, encara que tinguen dubtes o incertesa sobre si el seu projecte Smart tirarà avant.

Si teniu algun dubte o necessiteu un aclariment, podeu contactar amb Carlos Alarcón en el correu carlos.alarcon@dival.es.

Imatge tornar enrere