Versió per a imprimir

Ara explicada en vídeo: La infografia «Els 15 accents diacrítics»

La Unitat de Normalització Lingüística continua en la línia de crear material per a facilitar l’aprenentatge del valencià amb l’elaboració d’un vídeo per a distribuir-lo per les xarxes socials. «Els 15 accents diacrítics» explica en què consisteix l’accentuació diacrítica i dona trucs per a facilitar-ne la memorització.

Aquest vídeo forma part dels recursos de la secció «Aprendre valencià» que té disponible la Unitat en el seu web (www.dival.es/normalitzacio). Concretament de l’apartat “Resolem dubtes” on hi ha vídeos amb explicacions senzilles i animades d’aspectes gramaticals, com el dels accents.

Els recursos d’aprenentatge d’aquesta secció estan dividits en tres apartats més: «Aclarim doblets», que mostra fitxes per a entendre els doblets lingüístics (data/dada, cadascú/cadascun); l’apartat «Corregim errors», que conté fitxes de dubtes gramaticals amb explicacions breus («La 'h' sempre és muda?»); i l’apartat «Aprenem vocabulari» que són vídeos o fitxes que mostren vocabulari (marisc, peix).

Es tracta de recursos que serveixen per a treballar aspectes concrets de la llengua que generen dubtes, explicar-los d’una manera amena i divertida, i que alhora siga un material fàcil de compartir a través de les xarxes socials.

Imatge tornar enrere