Carta als Reis d'Orient 2018

Imagen

Desplegable a tot color de mida A4.

Per una cara: dibuix a color de les figures dels tres reis i, per l'altra, els joguets infantils més sol·licitats i espai perquè els menuts escriguen la carta en valencià i puguen practicar l'ortografia.

La il·lustració de la portada mostra els Reis d'Orient consultant els mapes i observant les estreles per confirmar la millor ruta. Hi ha, a més, una versió de la carta sense acolorir, que podreu descarregar de la xarxa, per tal que xiquetes i xiquets puguen desplegar una altra activitat, a més d’escriure la comanda de regals. (Vegeu la versió en blanc i negre més avall.)

La diputació repartirà 40.000 cartes als reis entre els ajuntaments de la província de València que hagen subscrit el programa d'assistència Tècnica en Matèria Lingüística durant 2017.

 

Disseny i il·lustracions

Anna Romeu

 

Ajuntaments que participen

Alaquàs, Albal, Alboraia, l'Alcúdia, Aldaia, Algemesí, Alginet, Alzira, Benissa, Borriana, Burjassot, Callosa d’en Sarrià, Dénia, l’Eliana, Finestrat, Manises, Massamagrell, Moncada, Montserrat, Muro, Novelda, Paiporta, Paterna, Petrer, la Pobla de Vallbona, Puçol, Sagunt, Santa Pola, Silla, Teulada i la Diputació de València.

Per la seua banda, la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València fa que les cartes arriben a les escoles dels municipis de la província que han sol·licitat enguany l'assistència tècnica en matèria de promoció lingüística.


Destinataris
Xiquetes i xiquets de 3 a 8 anys


Campanya coordinada per l'Oficina Municipal de Promoció del Valencià d'Alaquàs. 

PODEU DESCARREGAR-VOS LA CARTA ALS REIS D'ENGUANY EN PDF:

 DescripcióMida
icono application/pdfPortada166.42 KB
icono application/pdfJoguets147.21 KB
icono application/pdfCarta per a acolorir801.01 KB
Imatge tornar enrere