Cartells de Rebaixes i Descomptes 2018

Imagen

Cartells de 24,5 x 68,5 cm en dos formats (vertical i horitzontal) amb la paraula «rebaixes» com a reclam publicitari. La campanya també inclou unes etiquetes de 5 x 11 cm amb els lemes «Abans» i «Ara» on indicar el preu anterior i el rebaixat.

Els cartells han estat dissenyats i il·lustrats per Luisa Scherer, exestudiant alemanya de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.

S'han elaborat en col·laboració amb l'EASDV, en base al conveni que aquesta té amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

 

Autor del disseny: Luisa Scherer

 

Entitats que hi participen

Agències de Promoció del Valencià dels ajuntaments d'Alaquàs, l'Alcúdia, Algemesí, Alzira, Benicarló, Burjassot, Carcaixent, Carlet, Dénia, Elx, Manises, Massamagrell, Mislata, Moncada, Nules, Onda, Paiporta, Petrer, la Pobla de Vallbona, Sagunt, Santa Pola, Silla, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torrent, Vinaròs, Xirivella, Xixona i la Diputació de València.

 

Destinataris
Comerços minoristes, especialment de roba i calcer.

 

Campanya coordinada per les oficines de Promoció Lingüística de Mislata i Montcada, junt amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

 

Podeu descarregar-vos o imprimir els cartells i l'etiqueta ací:

Imatge tornar enrere