Cartells de Rebaixes i Descomptes 2019

Imagen

Cartells de 24,5 x 68,5 cm en dos formats (vertical i horitzontal) amb la paraula «rebaixes» com a reclam publicitari. La campanya també inclou unes etiquetes de 5 x 11 cm amb els lemes «Abans» i «Ara» on indicar el preu anterior i el rebaixat.

Els cartells han estat dissenyats i il·lustrats per Pau Peñalver, exestudiant de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de València.

S'han elaborat en col·laboració amb l'EASDV, en base al conveni que aquesta té amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

 

Autor del disseny: Pau Peñalver

 

Entitats que hi participen

Agències de Promoció del Valencià dels ajuntaments d'Alaquàs, Albal, l'Alcúdia, Aldaia, Algemesí, Alzira, Benetússer, Benissa, Borriana, Carcaixent, Carlet, Dénia, Gandia, Manises, Mislata, Moncada, Monòver, Montserrat, Muro, Petrer, Picanya, Sagunt, Santa Pola, Silla, Sueca, Tavernes de la Valldigna, Torrent, Vinaròs, Xirivella, Xixona, Institut Municipal de Cultura d'Elx i la Diputació de València.

 

Destinataris
Comerços minoristes, especialment de roba i calcer.

 

Campanya coordinada per l'Oficina de Promoció Lingüística de Moncada, junt amb la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València.

 

Podeu descarregar-vos o imprimir els cartells i l'etiqueta ací:

 DescripcióMida
icono application/pdfRebaixesV.pdf26.37 MB
icono application/pdfRebaixesH.pdf23.69 MB
icono application/pdfDescomptesV.pdf28.08 MB
icono application/pdfDescomptesH.pdf25.45 MB
icono application/pdfEtiquetasAbansAra.pdf2.52 MB
Imatge tornar enrere