CD 'Ara ve Nadal'

Imagen

Ara ve Nadal. Disc recopilatori de nadales tradicionals valencianes, però en versions fetes per grups de pop rock actuals.

Produïda per la de Normalització Lingüística de la Diputació de València, Josep Vicent Frechina s’ha encarregat de la compilació de nadales. La producció musical ha estat a càrrec de Mésdemil, segell discogràfic especialista en música actual. i el disseny és obra de Daniel Olmo d’Estudi Grafema.

És el segon disc de nadales que edita la Diputació de València, després de Done'm l'asguilando! Cançons populars del Nadal valencià, que recopilava  una série de nadales de tot l’àmbit territorial valencià des del Pinós fins a Vinaròs amb l’element comú de l’asguilando. La sèrie ha continuat amb El Nadal del poble amb versions d’alguns dels intèrprets i formacions de música folk més importants del panorama actual.

Els grups participants són: Tardor amb A Betlem me’n vull anar, Mox amb L’olla de Nadal, Arthur Caravan amb Pastorets i pastoretes, Sva-ters amb Nadala de Carcaixent, Feliu Ventura amb Ai, Pep!, Herba Negra & Bit Beat Boy amb Barrabàs, Gent del desert amb Ou, ou quina meravella, Lilit i Dionís & Mark Dasousa amb Nadala del poble de Callosa d’En Sarrià, Andreu Valor amb Parrampim, Mireia Vives & Borja Penalba amb Maria anava partera, El Diluvi amb Tampa Tapam i Pau Alabajos amb La nit de Nadal.

Ara ve Nadal forma part de les campanyes de difusió i promoció de l’ús del valencià impulsades per la Diputació de València. El disc s’ha distribuït entre els més de 180 ajuntaments als quals la Diputació de València presta assistència lingüística, així com als consistoris que disposen d’agència AVIVA de promoció del valencià.

L’edició és gratuïta per als ajuntaments i es pot escoltar a valenciaaladipu.bandcamp.com/album/ara-ve-nadal i en la plataforma Spotify:

https://open.spotify.com/album/7jPUfG2gphT0n19Ot9EtqS

Imatge tornar enrere