Fotoreclam 2017 Trobades d'Escoles en Valencià

Imagen

«Els versos de Marc» és el lema de l'estand que la Diputació de València presenta a les Trobades i que està dedicat a Marc Granell, poeta i traductor valencià de prestigi reconegut.

Amb aquesta parada la Diputació, a través de la Unitat de Normalització Lingüística, ha participat en les Trobades de les localitats d’Albalat dels Sorells (l’Horta Nord), Fontanars dels Alforins (la Vall d’Albaida), València, Guadassuar (la Ribera), Vallada (la Costera), Llíria (el Camp de Túria), Manises (l’Horta Sud), el Real de Gandia (la Safor) i Quart de les Valls (el Camp de Morvedre). 

 

El fotoreclam està dedicat a l’obra de Marc Granell, poeta i membre de la Unitat. Amb el lema «Els versos de Marc», les famílies tenen l’ocasió de participar en una sessió fotogràfica (photocall) en la qual fer ús d’emoticones o cartells amb versos d’amor per a adults i versos de la seua coneguda poesia infantil. També està disponible una sessió de vídeo (videocall) per a aquells participants que volen recitar la poesia de Marc Granell.

 

Qui hi participa rep com a obsequi unes polseres on es poden llegir alguns dels versos més coneguts del poeta, com ara: «No hi ha llum com la llum amb què il·lumines el món quan apareixes i t’acostes» o «Aire, terra, aigua i foc fan que el món siga món».

 

Les fotografies han sigut posteriorment publicades als diferents perfils en xarxes socials de la Unitat de Normalització Lingüística: Facebook «Valencià a la Dipu», Twitter @ValenciaalaDipu i Instagram @ValenciaalaDipu. Els seguidors i seguidores en les xarxes socials reben informació de les activitats i de les subvencions, ajudes, cursos i tallers de promoció de l’ús del valencià, a més d’atendre consultes lingüístiques.

Imatge tornar enrere