Fotoreclam 2018 Trobades d'Escoles en Valencià

Imagen

«Tota dita fa paret» és el lema que acompanya aquest estand de la Diputació de València en les Trobades i que inclou un fotoreclam amb dites i frases fetes de l’escola i la família.

La Unitat de Normalització Lingüística ha participat així en la Trobada de Rafelguaraf (la Costera), Alfara del Patriarca (l’Horta Nord), Castellar-l’Oliveral (València), Llanera de Ranes (la Costera), Ador i Palma (la Safor), Torrent (l’Horta Sud), Montitxelvo (la Vall d’Albaida) i Bétera (el Camp de Túria).

Les famílies que participen en «Tota dita fa paret» ho fan a través d'un fotoreclam (photocall) amb dites i frases fetes de l’escola i la família, com ara: «Si plou, la deixarem caure», «Mante, i tu de qui eres?», «Bona nit cresol, que la llum s’apaga», «On va la corda va el poal», etc. A canvi reben com a obsequi una llibreteta amb una de les dites en la portada, disseny d’Edelweiss Gascón i David Romero, de l’Escola d’Art i Superior de Disseny.

Les llibretes, disponibles en deu portades diferents, mostren les deu dites guanyadores d’una selecció feta pels usuaris de les xarxes socials de la Unitat de Normalització Lingüística. Uns espais on apareixen publicades les fotografies: Facebook «Valencià a la Dipu», Twitter @ValenciaalaDipu i Instagram @ValenciaalaDipu. Els seguidors en les xarxes socials reben informació de les activitats i de les subvencions, ajudes, cursos i tallers de promoció de l’ús del valencià, a més d’un servei de consultoria lingüística.

 

Ací teniu els cartells de les bafardes perquè pugueu descarregar-vos-els:

 

Imatge tornar enrere