Imagen
21 oct 2020

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València presentarà, dijous, 5 de novembre, a les 12 h, a l’Umbracle del Jardí Botànic de València, la carpeta amb les

Imagen
07 oct 2020

 

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha presentat en el Teatre Principal el vídeo ‘La terra del foc’ amb el vocabulari de la pirotècnia, amb la col·laboració de l’Associació Cultural Falla Na Jordana.

Bosses de tela amb adverbis de temps
03 ago 2020

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València llança una campanya per a reivindicar els adverbis de temps més genuïns del valencià.

Malva-rosa
31 jul 2020

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha publicat vint làmines i marcapàgines de la flora aromàtica que seran difoses en les xarxes socials i, a partir de setembre, també en paper.

 

Adob
15 mai 2020

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha creat el Vocabulari de la terminologia culinària en format de postals que seran difoses en les xarxes socials.

Les postals contenen una imatge representativa, del fotògraf Ximo Tomàs, i un text amb les formes sinònimes del terme i les equivalències en castellà, anglés i francés. Finalment, hi apareix la definició del terme, sovint amb un exemple.

Les paraules del dol. Text de Roís de Corella
08 abr 2020

La Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València ha creat el vocabulari de la Setmana Sant i la Pasqua en format de postals que seran difoses en les xarxes socials.

Imatge tornar enrere