Qui som i què fem

Qui som i què fem

El departament de Projectes Europeus de la Diputació de València té com a funcions principals proporcionar assistència i assessorament tècnic i estratègic especialitzat, incrementar el coneixement sobre la Unió Europea en l'Administració Local i avançar-se al futur.
 
Per a açò, s'encarrega de la recerca de convocatòries amb la finalitat d'obtindre finançament i informar a les entitats locals de les mateixes. Realitza funcions d'ajuda tant a la formulació de propostes tècniques com en la recerca de socis internacionals i en la verificació del compliment de requisits de població, participació i territorials.
 
D'altra banda, dins del marc dedicat a augmentar el coneixement sobre la UE, es dedica a la formació general i especialitzada sobre la Unió Europea, la gestió de projectes europeus i el seu finançament, a més de dur a terme una mentorització de professionals que porten el coneixement al món local.
 
Amb una visió de futur busca aliances estratègiques, tals com la pertinença a plataformes especialitzades o la participació en grups de treball preparatoris de les propostes de comunicació.
 
DIPUTAT DE L'ÀREA
 
Bartolomé Nofuentes López és el Diputat Delegat de Projectes Europeus, Central de Serveis Innovadors i Sostenibles i Contractació.
 
A més, és 1r Tinent d'Alcalde i Regidor d'Hisenda, Sostenibilitat, Recursos Humans i Seguretat Ciutadana a Quart de  Poblet.
 
 
OBJECTIUS
 
Els objectius fonamentals del departament de Projectes Europeus de la Diputació de València són proporcionar assistència i assessorament tècnic i estratègic especialitzat, incrementar el coneixement sobre la Unió Europea en l'Administració Local i avançar-se al futur establint aliances estratègiques. Per a la posada en marxa de la unitat, s´ha elaborat un Pla Estatègic de la delegació de Projectes Europeus 2016 - 2018 seleccionat per l´Institut Nacional d´Administracions Públiques com exemple de bones pràcticques en l´administració local.
Pots descarregar-te la versió resumida PLA ESTRATÈGIC 'CONNECTEM AMB EUROPA'
Pots descarregar-te la 1a Avaluació anual 2016-2017
Imatge tornar enrere

Connecta't