Formacio

Formacio-PE

La delegació de Projectes Europeus de la Diputació de València té una gran vocació formativa dirigida especialment als tècnics i càrrecs electes locals. Per això, es realitzen cursos de formació, entre els que destaquen els següents: 

 

CURS SOBRE LA UE I L'ADMINISTRACIÓ LOCAL (26, 27 i 28 d'abril de 2016)

L'objectiu del curs és aprofundir en el coneixement sobre el procés d'integració de la Unió Europea, les seues institucions, governança, presa de decisions, principis d'acció, polítiques, fonts de finaçament europees. Així mateix, pretén descobrir i afirmar la perspectiva local en la governança europea i donar a conéixer els diferents fons europeus, els seus objectius, gastos subvencionables, requisits societaris, territorials, poblacionals,  autoritats de gestió, control i auditoria.

 

CURS SOBRE FINANÇAMENT DE PROJECTES EUROPEUS (17, 18 i 20 de maig de 2016)

L'objectiu del curs és oferir un coneixement ampli de totes les fonts de finançament europeu i de com elaborar propostes tècniques. Per a això, es pretén donar a conéixer en profunditat les diferents ferramentes necessàries per al finançament de projectes europeus.

 

MATERIAL DIVULGATIU SOBRE PROGRAMES EUROPEUS

Podeu descarregar-vos material divulgatiu i de formació sobre programes europeus, útils per a preparar els vostres projectes i participar en diferents convocatòries. 


Programa LIFE:

Iniciativa PIME:

Estratègia DUSI:

Connecta't