D' Arrel, la Trobada de Folklore, música, cançons i balls valencians, és una proposta organitzada per l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, amb diferents activitats lligades a les manifestacions populars i culturals de les comarques valencianes. La vocació de convertir-se en una mostra de les propostes musicals molt arrelada compta amb la col·laboració d'ajuntaments que van acollint les diferents edicions.

La Diputació de València, a través de l'Àrea de Cultura, duu a terme campanyes d'activitats culturales denomidades Les Arts Volant, D'Arrel, Escena Erasmus, Etnomusic i Desconfinant la Cultura, mitjançant les quals difon la cultura a les comarques de la província. 

Les accions seran organitzades per la Diputació de València. Aquestes activitats es duran a terme per aquelles entitats locals que disposen d'espais adequats per a realitzar-les. A l'efecte d'una adequada organització i coordinació, la Diputació de València insta les entitats locals interessades a acollir aquestes activitats al fet que remeten la seua sol·licitud de col·laboració a través d'https;//www.sede.dival.es carpeta Ajuntament/altres tràmits.

El BOP núm. 50, de 12 de març de 2020, publica la selecció de les entitats locals on es realitzaran les activitats culturals organitzades per l'Àrea de Cultura de la Diputació de València: Les Arts Volant, Escena Erasmus, D'Arrel.

Publicat en el BOP número 15, de 23 de gener, l'anunci del procés de selecció dirigit a ajuntaments per a participar en les activitats de l'Àrea de Cultura 2020: Les Arts Volant, D'Arrel i Escena Erasmus. Termini de sol·licitud entre el 24 de gener i el 6 de febrer.

Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen
Imagen

El passat dissabte 23 d'abril, al Teatre Principal de València, vam viure la primera de les nits D'Arrel 2019 de la mà de l'espectacle de La Brama "A la nostra manera" amb la participació de Cashalada, la Nova Muixeranga d'Algemesí, el Grup de Danses la Senyera, Quakes Company, Amores Grup de Percussió, la pianista Mónica Montesinos i el dj Dani Navarro.

 

Una magnífic tret d'eixida per a la Trobada D'Arrel que continuarà a partir del mes de maig amb noves propostes de cultura tradicional en els pobles i comarques valencianes.

Imatge tornar enrere