Imagen

El Certamen de Bandes és un encontre de gran repercussió social que arriba a l’edició núm. 44 en 2020. La província de València acull 330 societats musicals, fet que suposa més d’un terç de totes les societats musicals espanyoles, amb un teixit associatiu de gran rellevància social. El Certamen compta amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana [FSMCV]. La participació de les societats musicals en el Certamen comporta una aportació fixa per a les despeses més un premi en metàl·lic a les bandes guanyadores de cada secció. A més, una selecció de les bandes guanyadores participarà posteriorment en el certamen autonòmic.

Les bandes guanyadores de Primera i Especial tenen l'oportunitat de fer un concert, preferentment al extranger, amb la subvenció de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València.

 

 

                                                                                      

La Delegació de Bandes de la Diputació de València anuncia que la 44 edició del Certamen de Bandes, que inicialment s'havia previst celebrar el mes de maig i que s'havia posposat a octubre amb motiu de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, queda definitivament ajornada a 2021 amb dates i lloc de realització per confirmar.

La Delegació de Bandes de la Diputació de València anuncia les dates provisionals de celebració del Certamen de Bandes:

- 17 i 18 d'octubre de 2020, Seccions Quarta i Tercera.

- 24 i 25 d'octubre de 2020, Seccions Segona i Primera.

El BOP núm. 103, d'1 de juny, publica la convocatòria de subvencions «Excel·lent, música de banda 2020», destinada a societats musicals. El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte en el BOP: del 2 al 22 de juny.

Resultat del sorteig que determina l'ordre d'actuació de les societats musicals inscrites en la 44 edició del Certamen de Bandes de la Diputació de València.

Decret d'ampliació del termini per a la inscripció en el 44 Certamen de Bandes de la Diputació de València edició 2020. La data queda prorrogada fins el 23 de gener.

Publicat el decret d'aprovació de la convocatòria del 44 Certamen de Bandes de la Diputació de València en la seua edició 2020. Termini de presentació de sol·licituds des del 31 de desembre de 2019 fins al 15 de gener de 2020.

Imatge tornar enrere