L’arqueologia ha estat una disciplina sempre atesa des dels inicis de l’administració provincial. La creació del SIP (Servei d’Investigació Prehistòrica) i les primeres excavacions en territori valencià foren l’embrió de la col·lecció de peces i de la creació del Museu allà per l’any 1927. S’estableixen convenis singulars directes de la Diputació amb jaciments d’especial interés: la Bastida de les Alcusses, a Moixent; el Puntal dels Llops, a Olocau i València la Vella, a Riba-roja de Túria. Aquestos jaciments tenen una singularitat i un valor específics, avalats per les recomanacions dels especialistes del museu.

El BOP número 25, de 6 de febrer, publica el decret mitjançant el qual s'aprova les justificacions de les subvencions concedides a entitats locals per a jaciments arqueològics de la província de València, Ruta dels Ibers 2019.

El BOP nº 189 d'1 d'octubre publica la resolució de la convocatòria de concessió de subvencions a Jaciments Arqueològics "Ruta dels Ibers" amb el llistat d'entitats beneficiàries així com de les sol·licituds desestimades. El termini per a justificar la subvenció és fins el 5 de novembre.

El BOP publica la convocatòria de subvencions de l'Àrea de Cultura 2019 que podran consultar en els següents enllaços, així com les claúsules generals i l'extracte de la campanya de concessió de subvencions a Entitats locals per a jaciments arqueològics "Ruta dels íbers 2019".

El BOP nº 69, del 9 d’abril, publica la Convocatòria de Subvencions de l’Àrea de Cultura.

El termini de presentació de les sol·licituds serà de 15 dies hàbils a partir de l'endemà a la publicació de l'extracte de la convocatòria en el BOP. És a dir, el termini comença el 10 d'abril i finalitza el 6 de maig, tots dos inclosos.

La forma de presentació serà mitjançant els següents passos:

Ací trobareu els models i formularis per mitjà dels quals presentar la documentació requerida sol·licitant participar en la campanya de subvencions a Entitats locals per a jaciments arqueològics "Ruta dels ibers 2019".

Imatge tornar enrere