L’arqueologia ha estat una disciplina sempre atesa des dels inicis de l’administració provincial. La creació del SIP (Servei d’Investigació Prehistòrica) i les primeres excavacions en territori valencià foren l’embrió de la col·lecció de peces i de la creació del Museu allà per l’any 1927. S’estableixen convenis singulars directes de la Diputació amb jaciments d’especial interés: la Bastida de les Alcusses, a Moixent; el Puntal dels Llops, a Olocau i València la Vella, a Riba-roja de Túria. Aquestos jaciments tenen una singularitat i un valor específics, avalats per les recomanacions dels especialistes del museu.

El BOP nº 17, d'11 de novembre, publica la resolució de la convocatòria de concessió de subvencions a entitats locals per a Jaciments Arqueològics Visitables 2020.

El BOP nº107, de 5 de juny, publica la convocatòria de subvencions per a Entitats Locals destinada a Jaciments Arqueològics Visitables.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOP: del 8 al 29 de juny.

Imatge tornar enrere