L’arqueologia ha estat una disciplina sempre atesa des dels inicis de l’administració provincial. La creació del SIP (Servei d’Investigació Prehistòrica) i les primeres excavacions en territori valencià foren l’embrió de la col·lecció de peces i de la creació del Museu allà per l’any 1927. S’estableixen convenis singulars directes de la Diputació amb jaciments d’especial interés: la Bastida de les Alcusses, a Moixent; el Puntal dels Llops, a Olocau i València la Vella, a Riba-roja de Túria. Aquestos jaciments tenen una singularitat i un valor específics, avalats per les recomanacions dels especialistes del museu.

El BOP núm. 69, de 14 d'abril, publica la convocatòria de subvencions destinades a entitats locals per a jaciments arqueològics visitables 2021.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte al BOP: del 15 d'abril al 5 de maig.

Podran acollir-se a aquesta convocatòria de subvencions els ajuntaments de la província de València que disposen de jaciments aequeològics visitables d'època prehistòrica i ibèrica situats en el seu municipi

El BOP núm 20, d'1 de febrer, publica l'anunci sobre aprovació de la justificació de les subvencions concedides dins la convocatòria de Jaciments Arqueològics Visitables 2020.

El BOP nº 17, d'11 de novembre, publica la resolució de la convocatòria de concessió de subvencions a entitats locals per a Jaciments Arqueològics Visitables 2020.

El BOP nº107, de 5 de juny, publica la convocatòria de subvencions per a Entitats Locals destinada a Jaciments Arqueològics Visitables.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte de la convocatòria al BOP: del 8 al 29 de juny.

Imatge tornar enrere