Retrobem la Nostra Música és un programa estable de suport a la música promogut des de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València. Comptarà aquest any 2020 amb 41 edicions i el seu objectiu principal és el foment de bona part de les activitats musicals que naixen des d'iniciatives municipals i d'associacions musicals valencianes. Retrobem és un programa ambiciós, que arriba a gran part de la ciutadania i que més recursos absorbeix de tota la promoció musical de la Diputació de València.

El BOP núm. 64, de7 d'abril, publica l'anunci de la Diputació de València sobre aprovació de les justificacions de les subvencions concedides dins de la convocatòria Retrobem 2020.

El BOP nº 217, d'11 de novembre, publica la resolució de la convocatòria de concessió de subvencions a agrupacions musicals Retrobem la Nostra Música 2020.

El BOP nº 107, de 5 de junio, publica la convocatòria de subvencions "Retrobem la Nostra Música" destinada a agrupacions musicals: corals, grupsde tabal i dolçaina, orquestres de pols i plectre o danses i rondalla.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte al BOP: del 8 de juny fins al 29 de juny.

 

La Diputació de València edita tots els anys un lot de partitures d’autors valencians per tal de fomentar la difusió de les composicions pròpies d’autors valencians i posicionar millor el treball dels compositors.  Així mateix, hi ha una versió que apareix en format CD  formant una col·lecció que ja supera la trentena de discos editats.
 
Partituras Retrobem la Nostra Música

La Diputació de València du a terme, com una activitat més de suport a la música valenciana, l'edició de partitures de música d'autors valencians, tant per a banda com per a orquestra i cors.

De la mateixa manera tots els anys s'edita un CD en el qual agrupacions musicals de la província interpreten obres les partitures de les quals ja han sigut editades per la Diputació.

 

Imatge tornar enrere