Resolució concessió convocatòria de subvencions "Adquisició d'Instruments Musicals per a Agrupacions Musicals 2020"

El BOP nº 193, de 6 d'octubre de 2020, publica la resolució de la convocatòria per a la concessió de subvencions de la Diputació de València destinades a l'adquisició d'instruments musicals 2020.

El termini de presentació de la justificació s'inicia des de l'endemà de la publicació de l'extracte el BOP i finalitza el 15 de desembre de 2020.

Resolució convocatòria concessió subvencions a Societats Musicals "Excel·lent Música de Banda 2020"

El BOP 190, d'1 d'octubre, publica la resolució de la convocatòria de concessió de subvencions a Societats Musicals "Excel·lent Música de Banda 2020".

Convocatòria de subvencions a Societats Musicals per a l'adquisició de pissarres tàctils interactives (PDI) "Excel·lent, Música de Banda 2020"

La campanya de concessió d'ajudes per a l'adquisició de pissarres tàctils interactives (PDI) "Excel·lent, Música de Banda 2020", està destinada a les Societats Musicals. Aquestes entitats hauran de tindre el seu domicili social a la província de València i complir amb els requisits exigits en la convocatòria.

L'objecte d'aquesta campanya és l'adquisició per part de la societat musical, i amb destinació a la docència a la seua escola de música, d'una pissarra tàctil interactiva (o pissarra digital interactiva PDI).

El BOP núm. 172, de data 7 de setembre de 2020, publica l'extracte de la convocatòria de subvencions a societats musicals per a l'adquisició de pissarres tàctils interactives (PDI) "Excel·lent, Música de Banda".

Convocatòria de subvencions a Societats Musicals per a l'adquisició d'instruments musicals i mampares de protecció "Excel·lent, Música de Banda 2020"

La campanya de concessió d'ajudes per a l'adquisició d'insturments musicals i mampares de protecció "Excel·lent, Música de Banda 2020", està destinada a les Societats Musicals. Aquestes entitats hauran de tindre el seu domicili social a la província de València i complir amb els requisits exigits a la convocatòria.

L'objecte d'aquesta campanya és l'adquisició per part de la societat musical d'instruments musicals o accessoris d'instruments ordinaris o per a actuacions de caràcter no fungible que utilitze l'entitat en el desenvolupament de la seua activitat, així com de mampares o elements similars de protecció i separació de persones en espais comuns. 

Convocatòria Premi Alfons Roig a la Trajectòria Artística 2020

El BOP nº 119, de 23 de juny, publica la convocatòria del Premi Alfons Roig a la Trajectòria Artística 2020.

Convocatòria Premi Alfons Roig al Projecte Artístic 2020

El BOP nº114, de 16 de junio, publica la convocatòria del Premi Alfons Roig al Projecte Artístic 2020. Termini de presentació de sol·licituds entre el 17 de juny i el 29 de juliol.

Celebració del 44 Certamen de Bandes de la Diputació de València

La Delegació de Bandes de la Diputació de València anuncia les dates provisionals de celebració del Certamen de Bandes:

- 17 i 18 d'octubre de 2020, Seccions Quarta i Tercera.

- 24 i 25 d'octubre de 2020, Seccions Segona i Primera.

Convocatòria de concessió de Subvencions a Entitats Culturals

El BOP nº107, de 5 de juny, publica la convocatòria de concessió de Subvencions a Entitats Culturals.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils des de l'endemà de la publicació de la convocatòria: entre el 8 i el 29 de juny.

Convocatòria de subvencions per a l'Adquisició d'Instruments Musicals per a Agrupacions Musicals

El BOP nº107, de 5 de junio, publica la convocatòria de subvencions per a l'Adquisició d'Instruments Musicals per a Agrupacions Musicals.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà a la publicació de l'extracte al BOP. del 8 al 29 de juny.

Convocatòria de subvencions a Entitats Locals per a Jaciments Arqueològics Visitables 2020

El BOP nº107, de 5 de junio, publica la convocatòria de subvencions a Entitats Locals pper a Jaciments Aruqeològics Visitables.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte al BOP: del 8 al 29 de juny.

Imatge tornar enrere