Ajornat el 44é Certamen de Bandes de la Diputació de València a 2021

La Delegació de Bandes de la Diputació de València anuncia que la 44 edició del Certamen de Bandes, que inicialment s'havia previst celebrar el mes de maig i que s'havia posposat a octubre amb motiu de la crisi sanitària provocada per la Covid-19, queda definitivament ajornada amb dates i lloc de realització per confirmar.

Convocatòria Premi Alfons Roig a la Trajectòria Artística 2020

El BOP nº 119, de 23 de juny, publica la convocatòria del Premi Alfons Roig a la Trajectòria Artística 2020.

Convocatòria Premi Alfons Roig al Projecte Artístic 2020

El BOP nº114, de 16 de junio, publica la convocatòria del Premi Alfons Roig al Projecte Artístic 2020. Termini de presentació de sol·licituds entre el 17 de juny i el 29 de juliol.

Celebració del 44 Certamen de Bandes de la Diputació de València

La Delegació de Bandes de la Diputació de València anuncia les dates provisionals de celebració del Certamen de Bandes:

- 17 i 18 d'octubre de 2020, Seccions Quarta i Tercera.

- 24 i 25 d'octubre de 2020, Seccions Segona i Primera.

Convocatòria de concessió de Subvencions a Entitats Culturals

El BOP nº107, de 5 de juny, publica la convocatòria de concessió de Subvencions a Entitats Culturals.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils des de l'endemà de la publicació de la convocatòria: entre el 8 i el 29 de juny.

Convocatòria de subvencions per a l'Adquisició d'Instruments Musicals per a Agrupacions Musicals

El BOP nº107, de 5 de junio, publica la convocatòria de subvencions per a l'Adquisició d'Instruments Musicals per a Agrupacions Musicals.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà a la publicació de l'extracte al BOP. del 8 al 29 de juny.

Convocatòria de subvencions a Entitats Locals per a Jaciments Arqueològics Visitables 2020

El BOP nº107, de 5 de junio, publica la convocatòria de subvencions a Entitats Locals pper a Jaciments Aruqeològics Visitables.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte al BOP: del 8 al 29 de juny.

Convocatòria de subvencions per a Entitats Musicals: Projectes Generals de Música Antiga i Clàssica d'Orquestra de Cambra i Piano 2020

El BOP nº107, de 5 de juny, publica la convocatòria de subvencions per a Entitats Musicals: Projectes Generals de Música Antiga i Clàssica d'Orquestra, de Cambra i de Piano 2020.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte al BOP: del 8 al 29 de juny.

Convocatòria de subvencions Retrobem la Nostra Música. Agrupacions musicals 2020

El BOP nº 107, de 5 de junio, publica la convocatòria de subvencions "Retrobem la Nostra Música" destinada a agrupacions musicals: corals, grups de tabal i dolçaina, orquestres de pols i plectre, dansa i rondalla.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte al BOP: del 8 de juny al 29 de juny.

Convocatòria de Subvencions a Societats Musicals "Excel·lent, música de banda 2020"

El BOP nº 103, d'1 de juny, publica la convocatòria de subvencions "Excel·lent, música de banda 2020" destinada a Societats Musicals. El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte en el BOP: del 2 al 22 de juny.

Imatge tornar enrere