Convocatòria del 44 Certamen de Bandes de la Diputació de València

El BOP núm. 138, de 20 de juliol, publica l'extracte de la convocatòria del 44 Certamen de Bandes de la Diputació de València.

El termini de presentació de sol·licituds és des del 21 de juliol fins el 10 d'agost.

Cartells València és Música

En aquest apartat oferim els cartells per a promocionar els concerts de la campanya València és Música, els quals s'hauran de fer servir com a element justificatiu de la subvenció. Les agrupacions musicals podran triar entre qualsevol dels models.

 

Convocatòria I Concurs de Composició per a dolçaina valenciana i instrument polifònic

El BOP núm. 136, de 16 de juliol, publica l'anunci de la convocatòria del I Concurs de Composició per a dolçaina valenciana i instrument polifònic destinat a la concessió de premis per a composicions musicals originals i inèdites per a dolçaina valenciana i instrument polifònic. Les instàncies podran presentar-se des de l'endemà de la publicació de l'anunci fins el 30 de setembre de 2021.

Resolució de la convocatòria de subvencions destinades a societats musicals Excel·lent Música de Banda 2021

El BOP núm. 118, de 22 de juny, publica la resolució de la convocatòria de subvencions destinades a societats musicals Excel·lent Música de Banda 2021.

El termini de justificacions finalitza el 2 de novembre de 2021.

Selecció entitats locals Activitats Culturals de l'Àrea de Cultura 2021

El BOP núm. 87, de 10 de maig, publica l'aprovació de la selecció proposada per la comissió avaluadora de les entitats locals on es realitzaran les activitats culturals de l'Àrea de Cultura de la Diputació de València 2021.

Aprovació de la segona justificació de la convocatòria d'Entitats Culturals

El BOP núm. 65, de 8 d'abril, publica l'anunci sobre aprovació de la segona justificació de la convocatòria d'entitats culturals: Projectes generals, culturals, festivals, mostres, certàmens culturals 2020.

Aprovació justificació subvenció Retrobem 2020

El BOP núm. 64, de 7 d'abril, publica l'anunci de la Diputació de València sobre aprovació de les justificacions de les subvencions concedides dins de la convocatòria Retrobem 2020.

Convocatòria València és Música. Projectes generals de música clàssica d'orquestra, de cambra i de piano 2021

El BOP núm. 65, de 8 d'abril, publica la convocatòria de subvencions destinada a projectes generals de música d'orquestra, de cambra i de piano per a entitats sense ànim de lucre.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'extracte al BOP: del 9 al 30 d'abril.

Convocatòria València és Música. Agrupacions musicals: realització d'activitats i adquisició d'instruments 2021

El BOP núm. 65, de 8 d'abril, publica la convocatòria de subvencions destinada a activitats i adquisició d'instruments musicals per a agrupacions musicals.

El termini de presentació de sol·licituds és de 15 dies hàbils a partir de l'endemà de la publicació de l'estracte al BOP: del 9 al 30 d'abril.

Justificacions de la convocatòria de subvencions per a l'adquisició d'instruments i mampares de protecció "Excel·lent Música de Banda 2020"

El BOP núm. 64, de 7 d'abril, publica l'anunci sobre aprovació i desestimació de justificacions de la convoccatòria de subvencions per a l'adquisició d'instruments musicals i mampares de protecció "Excel·lent Música de Banda 2020".

Imatge tornar enrere