Versió per a imprimir

70 alumnes de l’Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja inicien una ruta formativa per Espanya

  • L'objectiu fonamental és “complementar la formació de l'escola, visitant centres capdavanters i veient com s'aplica allò après a la realitat”, en paraules de Vital García-Espanya, director del centre
  • Els estudiants d'Agroecologia, Jardineria i Paisatgisme visitaran Andalusia, Catalunya i Canàries, així com Alacant i Castelló
Imagen
27/02/2017

Més de 70 alumnes de l'Escola de Capatassos Agrícoles de Catarroja inicien aquesta setmana i la que ve viatges de formació en el marc del seu pla d'estudis. Les regions escollides enguany són Múrcia, Andalusia, Castelló, Catalunya i Canàries. “L'objectiu és complementar la formació de l'escola, visitant centres capdavanters i veient com s'aplica allò après en la realitat”, ha assenyalat Vital García-Espanya, director del centre.

 

Els estudiants de 1º de Paisatgisme, 1º i 2º de Jardineria i 1º d'Ecologia han partit rumb a Alacant, Murcia i Andalusia, en un viatge en el qual visitaran cellers ecològics, com el de ‘Los Frailes’, a Fontanars dels Alforins, una cooperativa de postcollita a El Ejido, el Jardí Botànic ‘La Concepció’ de Màlaga i l’Alhambra de Granada, entre altres activitats.

 

Com a novetat enguany, es tracta de la primera vegada que els alumnes d'Agroecologia s'incorporen a aquest tipus de proposta. Els estudiants de 2º visiten aquesta setmana municipis de Castelló, Tarragona i Lleida, en els quals podran veure cultius ecològics en la zona del parc natural del Delta de l'Ebre i empreses que es dediquen a la comercialització de productes ecològics, entre altres excursions programades.

 

“Es tracta de viatges que tenen com a meta que els estudiants vegen tots els aspectes relacionats amb la seua formació”, ha indicat Vital García-Espanya. Per la seua banda, els estudiants de 2º de Paisatgisme, 2º de Forestal i 2º de Jardineria visitaran del 7 al 14 de març diferents enclavaments a Tenerife, com el Parc Natural del Teide, el Parc Rural de Teno i el centre de la Orotava.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet