Versió per a imprimir

Agost tindrà teatre familiar tots els diumenges a La Beneficència

  • Tots els diumenges a les 11:30 començaran les representacions complint les normes d’aforament, distància de seguretat i prèvia neteja de mans dels assistents
  • El centre cultural, que gestiona l'Àrea de Cultura de la Diputació de València, presenta el 2 d’agost l’adaptació de ‘Hansel i Gretel’ per a teatre infantil en valencià
Imagen
31/07/2020

El Centre Cultural La Beneficència, de la Diputació de València, obri les portes el diumenge 2 d'agost perquè el públic familiar i especialment els més menuts gaudisquen d’una oferta culturalamb diversió assegurada.

 

A les 11:30 del matí començarà l'obra de teatre infantil en valencià basada en el conte dels Germans Grimm ‘Hansel i Gretel’, que són dos germans, fills d'un llenyataire que, per no tindre prou diners, són abandonats al bosc. Els xiquets es troben una caseta de xocolate i dolços on viu una dona gran que els convida a passar malgrat que l'anciana resulta ser una bruixa. La Tourné Teatro serà l'encarregat d'escenificar este espectacle.

 

El diumenge dia 9 d'agost la representació ‘Circ Tornillo màgic clown’ estarà a càrrec de l'Associació Artistes Professionals; el dia 16, les xiquetes i xiquets podran gaudir amb les titelles de Tramant Teatre en la recreació de ‘Cyrano de Bergerac’; el diumenge dia 23 hi haurà Cantatitelles del grup Altereven, que interpretarà cançons de tota la vida a través d'un conte fantàstic ple de sorpreses; i el dia 30, per acabar el mes d'agost, Melodemodomies un recital poeticomusical, basat en poemes de Vicent Andrés Estellés, titolat ‘Un cant a la terra’.

 

Per a les citades representacions hi ha aforament limitat, i es imprescindible realitzar la reserva anticipadade l'entrada o acudir en temps abans de l'hora de començament del teatre.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet