Versió per a imprimir

Agullent remodela la Plaça d’Espanya amb 121.160 euros de la Diputació

  • Maria Josep Amigó, vicepresidenta de la Diputació: “Agullent aconseguirà un nou espai verd i de joc integrat dins de la trama urbana”
  • Jesús Pla, alcalde d’Agullent: “Vull agrair l’esforç d’inversió que ha fet la Diputació per Agullent, més del doble que en la legislatura anterior”
Imagen
25/01/2019

L’ajuntament d’Agullent executa en aquestos moments les obres de remodelació integral de la Plaça d’Espanya, amb una inversió total de 121.159,98 euros, uns fons procedents del Pla SOM de la Diputació. La vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó, ha destacat que amb aquestes obres “el que es vol és que la plaça siga més accessible, per a que els menuts i les menudes del poble, que tenen l’escola molt a prop,  puguen jugar en ella” i ha afirmat que “amb aquest projecte Agullent aconseguirà un nou espai verd integrat dins de la trama urbana”.

 

Per la seua part, l’alcalde d’Agullent, Jesús Pla Herrero, ha recalcat la seua il·lusió amb un projecte que “acaba de començar i que abastarà la rehabilitació integral de la plaça, convertint-la en un espai verd i de joc per als nostres xiquets i xiquetes”. L’alcalde també ha aprofitat per agrair a la Diputació “el gran esforç d’inversió que ha fet en aquesta legislatura per Agullent, que supera el doble de l’invertit en la legislatura anterior”.

 

Més inversió, amb criteris objectius

 

La Diputació ha destinat al municipi d’Agullent, a través dels seus plans d’inversió concedits amb criteris de repartiment objectiu, 1.889.900 euros, més del doble que en l’anterior legislatura, a la qual la inversió va ser de  775.642 euros. Unes xifres que, tal i com afirma la vicepresidenta, “repercuteixen en polítiques i projectes que ajuden a millorar la vida de les persones, amb una major autonomia dels ajuntaments, que són els que millor coneixen les necessitats dels veïns i veïnes”.

 

A més del centre de dia comarcal, en el qual la Diputació ha invertit 600.614 euros, i que farà possible l’oferta de 25 noves places públiques; i de les obres de remodelació integral de la Plaça d’Espanya, amb una inversió de 121.159,98 euros de la Diputació; també s’acaba de realitzar la rehabilitació i renovació del carrer Regidor Rafael Alber Muñoz, i la impermeabilització i accessibilitat de l’edifici multiusos, amb 46.410 i 8.925 euros respectivament, d’Inversions Financerament Sostenibles (IFS).

 

Per altra banda, l’ajuntament està en procés de licitació de les obres d’ampliació del cementeri municipal amb la construcció de nous nínxols, amb un pressupost de 53.719 euros provinents del SOM. A més, la subvenció per a espais educatius de 38.000 euros provinents de l’IFS 2018 garantirà la coberta de les grades del camp de futbol i la renovació de la carretera d’entrada al poble per Albaida.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet