Versió per a imprimir

Ajuntament de Gandia i mancomunitat de La Safor estudien unir-se al programa d’inserció sociolaboral de la Diputació

  • El servei de cerca de treball, promogut per la Diputació a través de Divalterra, garanteix un mínim de 50% de contractes
  • Emili Altur: “Les institucions públiques hem d'unir esforços per a acabar amb l'atur de llarga durada”
Imagen
04/10/2017

L'atur afecta a quasi un 20% de la població, segons l'Institut Nacional d'Estadística. Compromesa amb acabar amb una de les majors preocupacions de les llars valencianes, la Diputació de València continua promocionant el programa d'inserció sociolaboral per a majors de 30 anys, aquesta vegada en la comarca de La Safor.

 

Representants d'aquesta unió entre administracions s'han reunit aquest matí a Gandia per a tractar la possible implantació del pla, promogut per la Diputació a través de la seua empresa pública Divalterra,  juntament amb les institucions locals.

 

Aquest servei, que ja està en marxa en els municipis de l'Horta Sud i València, garanteix que un mínim del 50 % dels usuaris trobaran treball. El programa se centra en l'acompanyament de cerca d'ocupació per part d'assessors especialitzats; a més, es realitzen dinàmiques en grup per a posar en pràctica competències com presentar-se en una entrevista de treball, redactar el currículum o conèixer què cerquen les empreses del sector.

 

“Les institucions públiques hem d'unir esforços per a acabar amb l'atur de llarga durada”, ha emfatitzat el diputat de Cooperació Municipal i responsable de l'àrea de Promoció Econòmica de Divalterra, Emili Altur, durant la reunió amb l'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, i el president de la mancomunitat de municipis de La Safor, Tomás Ferrandis. A la trobada també han acudit la regidora d'Ocupació i Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Gandia, Alicia Izquierdo, i el director de Promoció Econòmica de Divalterra, Josep Melero.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet