Versió per a imprimir

Alcaldes i alcaldesses de l'Horta Nord es reuneixen amb el president de la Diputació per a coordinar ajudes i serveis en els municipis

  • Toni Gaspar ha explicat als regidors les últimes mesures aprovades en el ple celebrat el dimarts, que inclouen diferents ajudes per als municipis
Imagen
29/04/2020

Els 23 alcaldes i alcaldesses de l'Horta Nord han mantingut este dimecres una reunió telemàtica amb el president de la Diputació, Toni Gaspar, en la qual han pogut tractar de manera conjunta les diferents ajudes que els municipis estan rebent de l'ens provincial des de l'inici de l'estat d'alarma.

 

El president Gaspar ha aprofitat per a explicar als representants municipals les diferents mesures aprovades pel ple de la Diputació celebrat este dimarts, entre les quals s'inclouen les ajudes extraordinàries del Fons de Cooperació Municipal i el nou Pla d'Inversions bianual.

 

Amb l'aprovació d'estes dues importants iniciatives es pretén ajudar als ajuntaments de manera ràpida, amb la finalitat que puguen fer front a les conseqüències de la pandèmia de la Covid-19 i incentivar l'activació econòmica en els diferents municipis.

 

Per part seua, els alcaldes i alcaldesses de la comarca han exposat al president Gaspar els diversos dubtes que alberguen sobre qüestions d'infraestructura, serveis, impostos o ocupació, amb la finalitat de coordinar de manera més efectiva les diferents línies de treball que es duen a terme des dels consistoris.

 

Els participants en la trobada han agraït, en primer lloc, al president de la Diputació la convocatòria de la reunió, així com les actuacions que s'han anat realitzant des de l'inici de l'estat d'alarma, entre les quals destaca tant l'enviament de material de protecció com la celeritat perquè els municipis pogueren disposar de recursos econòmics.

 

Els alcaldes i alcaldesses de l'Horta Nord també han recalcat la importància que té treballar de manera conjunta i coordinada, per a compartir inquietuds, dubtes i solucions a la situació sobrevinguda amb la crisi del coronavirus.

Imatge tornar enrere

Subscipción al boletín de Noticias

Para darse de alta en el boletín de Noticias de la Diputación de Valencia introduzca aqui su correo electrónico:

Intranet